Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 15/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo natočí nové Prcičky, co chystá Bathory a kdo bude hrát v novince Tonyho Scotta?  

U nové verzi Prci, prci, prcičky už jsme psali, teď je potvrzeno, že ji budou režírovat tvůrci Zahulíme, uvidíme Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg. David Wain, jenž natočil povedené Velké bratry, chystá adaptaci comicsu Too Cool To Be Forgotten, v níž se chlap omylem s pomocí hypnotizéra probudí na střední škole v roce 1985. Peter Hedges, režisér skvělého Života podle Dana, připravuje adaptaci vlastního románu The Heights. Příběh bude o manželském páru, jehož život se obrátí vzhůru nohama, když se do sousedství přistěhuje rodina boháčů. A prequel Planety opic Caesar bude Rupert Wyatt točit pravděpodobně už letos v červenci.

Zatím neznámý Sebastian Stan dostal roli podržtažky Bucka v comicsu Captain America. Anna Friel z Bathory se zase hodlá připojit k Bradleymu Cooperovi a Robertu De Nirovi ve sci-fi thrilleru Dark Fields, v němž bude hlavní hrdina bojovat s experimentální drogou ve svém těle. Drsoň Danny Trejo na stará kolena měkne. Koupil totiž práva na příběh basketbalisty Paula Millsapa. Chystaný film s názvem Ambition je popisován jako Blind Side z basketbalového prostředí. Že by Oscara po Sandře Bullock dostal i tenhle potetovaný kruťák?

Anton Yelchin se po Star Treku a Terminotorovi vydá mezi Šmouly. Michelle Williams by si měla zahrát jednu z rolí v chystané novince Noaha Baumbacha The Emperor`s Children. Lone Sherfig, která natočila na pár Oscarů nominovanou Školu života, chystá gangsterku Mob Girl. Hlavní roli by mohla dostat Jessica Biel. Olivia Thirlby se zase plánuje objevit v akční sci-fi The Darkest Hour. Má jít o film ve stylu 28 dní poté a děj bude vyprávět o partě teenagerů, kteří musí přežít v Moskvě během mimozemské invaze. Režíruje Chris Gorak a produkuje Timur Bekmambetov. Novinku chystá i Tony Scott. Na podzim začne natáčet Potzdamer Platz a v hlavních rolích by se mohli objevit Javier Bardem, Mickey Rourke nebo Jason Statham.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace