Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Megan Fox na zrzavo?


ikona
Mr. Hlad
conanmegan foxred sonja
Vymění Megan Fox roboty za barbary v Rudé Sonje?  

Zdá se, že drsnější fantasy o sobě zase dalo trošku vědět. Souboj titánů vydělává, druhý Conan i přes mizerného režiséra a neznámou hereckou hvězdu před kamerou získává alespoň trochu zajímavé obrysy díky obsazení Stephena Langa a Rona Perlmana a teď se konečně zase začíná něco dít i okolo Rudé Sonji.

Na té původně pracoval Robert Rodriguez a do hlavní role chtěl nacpat Rose McGowan, která absenci hereckého talentu vynahrazuje velikostí svého poprsí. No budiž. V posledních měsících ale o filmu nikdo nic nevěděl a zdálo se, že Rudá Sonja druhou šanci v Hollywoodu nedostane. Teď je ale všechno jinak. V Millenium Films sice už s Rodriguezem a McGowan nepočítají, ale na zrzavou válečnici nezapomněli. A nabídka na hlavní roli údajně leží na stole Megan Fox.

A ta by o ní měla začít přemýšlet. Michael Bay se už nechal několikrát slyšet, že v Transformerech nemůže hrát věčně (lidé stárnou a sexy teenagerky dvakrát tak rychle) a chtělo by to zařídit si nějaký sichr. Kombinace sekání hlav a končetin s velmi skromnými kostýmy by mohla zafungovat. O čem by měl být příběh, to se zatím neví a jestli v Millenium Films počítají stále s režisérem Douglasem Aarniokoskim, také není známo. Co bude dál, záleží na Megan Fox. Líbila by se vám jako spoře oděná válečnice?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace