Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 14/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Mimina, westernové legendy, antičtí válečníci, agenti, surfaři a spousta dalších věcí.  

Curtis Hanson, jenž natočil téměř dokonalé L. A. - Přísně tajné, se po několika slabších kouscích vrací a chystá biografii slavného surfaře Jaye Moriartyho. Sean Penn by si mohl zahrát jednu z hlavních rolí. Novou verzi slavné sci-fi Fantastická cesta by údajně v produkci Jamese Camerona mohl natočit Paul Greengrass a Dean Parisot, tvůrce vynikajícího Galaxy Questu, zase krouží okolo comicsové adaptace SOCOM: Seal Team Seven, v níž by elita amerického námořnictva pátrala po potopené ponorce v Perském zálivu a našla by agresivní podmořskou civilizaci. A Oliver Stone by údajně rád natočil adaptaci detektivky The Deep Blue Good-By s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.

Ten bude mít nejspíš fofr, protože se zdá, že by se mohl objevit i v plánovaném životopisu zakladatele FBI J. Edgara Hoovera od Clinta Eastwooda. Každopádně cokoliv natočí, bude zřejmě zajímavější než basketbalová fantasy komedie Malcolma D. Leeho Fantasy Basketball Camp s LeBronem Jamesem. Stejně jako informace o tom, že pokračování Paranormal Activity zrežíruje Tod „Kip“ Williams. I když jeho drama Dveře v podlaze bylo více než slušné.

Jedním z nejzajímavějších drbů minulého týdne je ten, že Rachel Weisz by si mohla zahrát záporačku v novém filmu o agentovi s povolením zabíjet. Uvidíme, co na to James Bond. Dál se údajně pracuje na nové verzi miminkovské komedie Kdopak to mluví. Sam Shepard si zase zahraje v jakémsi pokračování legendárního westernu Butch Cassidy a Sundance Kid Blackthorn, kde se objeví v roli prvního zmíněného pána, jenž se rozhodně na stará kolena nehodlá polepšit. Seana Beana čeká role ve válečném dramatu The Age of Heroes, což má být příběh jednotky, v níž sloužit literární otec Jamese Bonda Ian Fleming.

Téměř oscarová Carey Mulligan by se měla objevit v remaku My Fair Lady, talentovaná Saoirse Ronan zase v surfařském dramatu o dospívání The Tribes of Palos Verdes, šikula a sympaťák Stephen Dorff rozšíří obsazení antické řezničiny War of Gods, Annu Faris čeká remake komedie Vojín Benjaminová, kick-assovská Chloe Moritz se připojí k Samu Worthingtonovi a Jeffreymu Dean Moraganovi v thrilleru The Fields. V policejním thrilleru Dito Montiela Son of No One by si mohli prý zahrát Juliette Binoche a Tracy Morgan, Alex Pettyfer se možná objeví v Michaelem Bayem produkované sci-fi novince o mimozemšťanech v tělech teenagerů I Am Number 4 a v comicsovce Captain America by si mohli zahrát I Ryan Phillipe s Keirou Knightley. Uf.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace