Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #29 se Spejblem a Batmanem


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Zpívající Zooey, novinky v hygieně, hrdinný igeliťák a zatraceně přepálený Batman 

Výplach v plné síle i tentokrát nabízí zábavu i poučení.

Reklama týdne

Velké a úspěšné společnosti si dnes mohou s reklamou hrát a nepotřebují k prodeji svých výrobků přesvědčovat potenciální zákazníky a zákaznice, že zrovna TENHLE prací prostředek si poradí i se skvrnami od krve a zaschlé večeře, která strávníkovi nechtěla putovat do žaludku. Všichni vědí, že AXE jsou voňavky a deodoranty, ale takových je na trhu spousta. Tahle společnost však už nějakou dobu propaguje svoje výrobky velmi originálními a často i zatraceně vtipnými spoty. Pokud vás tedy zajímá, jak a především na jakých místech vašeho těla můžete využít Axe efekt, klikejte. Jaime Pressly ze seriálu Jmenuju se Earl vám to vysvětlí.

Bitka týdne

Je až fascinující, jak dokážou lidé trávit svůj volný čas. V Čechách většinou lidé, kteří netuší, co dělat, skončí v hospodě, ale v Londýně je buď drahé pivo, nebo tam žije až příliš velké množství magorů, kteří milují seriál Spaced a chtějí mu vzdát čest tím, že zrekonstruují jednu z jeho nejslavnějších scén. V několikasetnásobně větším měřítku. Střílet po sobě zpomaleně z prstů může na první pohled vypadat jako něco, co průměrný člověk s občankou v kapse na Trafalgarském náměstí dělat jednoduše nemůže, každopádně tohle video naznačuje, že by asi nebylo moc obtížné nechat se strhnout fanatickým davem.

Projekt týdne

Myšpulín, Fifinka, Bobík a Pinďa stačili sotva oznámit, že se chystají na filmová plátna a už tu mají konkurenci. A rovnou ten nejtěžší kalibr. Krom Čtyřlístku se totiž chystá i 3D verze příběhů Spejbla a Hurvínka. Ti by se měli objevit ve 3D v příběhu Jak pan Spejbl prášil. Prý se máme těšit na cestu do fantazie. Spejbl s Hurvínkem jsou divadelními hvězdami už osmdesát let a pořádný film si bezpochyby zaslouží. Konkurenci pro Pixar nejspíš očekávat nemůžeme, ale zajímavější a zábavnější než Kozí příběh by to snad být mohlo. Tady si můžete pustit něco jako teaser.

Film týdne

Jeden z hrdinů Americké krásy byl fascinován tím, jak si vítr dokáže elegantně pohrávat s igelitovým pytlíkem. Podobnou fascinací nejspíš trpí i režisér Ramin Bahrani, protože se rozhodl natočit osmnáctiminutový kraťas o tom, jak se jeden takový průměrný igeliťák chce vrátit ke své majitelce, která doma bezpochyby pláče nad jeho ztrátou. Kdo se ale bude pozorně dívat, ten zjistí, že Plactic Bag je tak trochu i o nesmrtelnosti, ekologii a o tom, že režisér Werner Herzog má hodně cool hlas.

Obrázky týdne

Tyhle obrázky si nezaslouží víc než jednu větu, takže tady je: Batman bojuje s Darthem Vaderem a Batman bojuje s pomocí světelného meče s velkým bílým žralokem.

 

Klapka týdne

To, že je Quentin Tarantino malinko divný, je obecně známá věc. Nicméně točí filmy, které si na nedostatek fanoušků nemohou stěžovat, čas od času přinese sobě nebo některému ze svých kolegů Oscara, případně mu zásadním způsobem oživí kariéru, navíc je Tarantino pořád ještě člověk, kterého práce strašně moc baví a nestydí se dávat to ve svých filmech najevo. A není v tom sám. Jeho klapka Geraldine Brezca si svou práci na Hanebných panchartech evidentně také užít umí.

Klip týdne

Zpívajících herců už jsme tu pár měli a minimálně spolupráce Marion Cotillard s kapelou Franz Ferdinand se hodně povedla. Krom ní, Bruce Willise, Williama Shatnera a Stevena Seagala si ale občas zazpívá i Zooey Deschanel. A jako většina věcí, ve kterých se objeví, je to poměrně hodně sympatické a roztomilé.

Další reklama týdne

Reklama na Axe, na niž jste si mohli kliknout o pár řádků výš, byla vtipná a objevila se v ní držitelka Emmy Jaime Pressly. Video propagující telefon Samsung žádnou filmovou hvězdu nenabídne, na druhou stranu je parádně natočené a člověk má až pocit, že v noční Praze narazí jen na samé cool týpky a žádné přiopilé děti, které dělají na ulici bordel.

Kvíz týdne

Udělat kvíz podle fotek umí každý. Podle zajímavostí k filmům taky. Přiřadit režiséra k dílu je taktéž snadné, ale jak byste si poradili se smíchem? Jednadvacet krátkých vychechtaných ukázek pořádně prověří vaši paměť. Jsou tu sice notoricky známé hlasy a chechoty, ale některé pazvuky dozajista prověří vaše znalosti na maximum. 

Duel týdne

Ace Ventura naprosto převálcoval hrdinu komedie Blbý a blbější a je tak jasné, že mluvení zadnicí je vám sympatičtější než nadlidská tupost. Dnes nás zajímají mimozemští sympaťáci. Chtěli byste mít radši za kámoše roztomilého E. T.ho, kterému svítí prst, nebo držkatého požírače koček Alfa? A proč?

 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (58)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace