Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 13/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo natočí čtvrtou Mission: Impossible? Co chystá Christoph Waltz? A jak to bude u Warnerů po Harry Potterovi?  

Čtvrtou Mission: Impossible by možná mohl režírovat tvůrce Úžasňákových Brad Bird, Tom Cruise si ale plánuje zahrát i v romanci z prostředí rodea Paper Wings, kde by mu měla partnerku dělat Reese Witherspoon. Tu také čeká komedie The Pioneer Woman, kde si zahraje rozmazlenou měšťačku, kterou napraví až kovboj, do kterého se zamiluje. Rebecca Hall se přidá k Willu Ferrellovi v jeho novince Everything Must Go. Překvapivě nepůjde o komedii, ale o nezávislé drama o muži, jenž přijde o práci a manželka ho vyhodí na ulici, kde se pokouší čtyři dny prodat všechno, co se mu nevejde do baťohu. Ferrell už pár dramat natočil, takže se nemusíme bát, že by se v Hollywoodu začal šířit nějaký úpal, který nutí komiky k přechodu k vážným filmům.

Paul W. S. Anderson se upsal k režii 3D verze dobrodružství slavného brakového sci-fi hrdiny Bucka Rogerse. Kevin Smith sehnal peníze na svůj vysněný projekt Red State, což by měl být neobvyklý horor. Hokejová komedie Hit Somebody se bude natáčet později. Režírovat bude i oscarový Christoph Waltz, jenž v Německu natočí romantickou komedii Up & Away. Novinku chystá i superintoš Noah Baumbach. V jeho Emperor`s Childeren si zahrají Keira Knightley, Eric Bana nebo Richard Gere. Diablo Cody má po neúspěchu Bacha, kouše co napravovat a píše scénář ke komedii Young Adult, jejíž hlavní hrdinkou bude čerstvě rozvedená třicátnice, která se rozhodne vrátit do svého rodného města a vybojovat si zpátky svého expřítele, jenž je ale šťastně ženatý.

Ewan McGregor si zahraje v režijním debutu Madonny  W.E., veteráni Timothy Dalton a Steven Berkoff se objeví v thrilleru The Tourist, Rachel McAdams by se mohla upsat hororu We Have Always Lived In Castle, kde by po boku Michaela Douglase zjišťovala, kdo a proč začal trávit její příbuzné. Amanda Seyfried by zase mohla spojit síly s režisérem McG v thrilleru The Girl Who Conned the Ivy League, kde by si zahrála zlodějku identit, po které jde odhodlaný policajt. Nehezká budoucnost bude čekat nejspíš i na hrdiny filmové adaptace románu Little Brother, jejíž děj se odehrává ve městě plném kamer a sledovacích zařízení, kde žádné soukromí neexistuje a pořád se někdo dívá. Autoři se ani nesnaží zatajit inspiraci u George Orwella, film ale nejspíš bude muset být mnohem víc cool.

Warneři se přiznali, že až skončí Harry Potter, pokusí se hledat náhradu mezi superhrdiny od vydavatelství DC Comics. Pár zajímavých by se tam bezpochyby našlo. Scénáristé Skály Doug Coog a David Weisberg budou psát scénář k akčnímu thrilleru Blank State, v němž CIA přenese myšlenky a vzpomínky své zavražděné agentky do mozku ženy, co zrovna sedí za katrem. A ta se s novým mozkem vydává pátrat po – v podstatně svých vlastních –  vrazích. Sága stmívání dostane konkurenci v podobě filmové adaptace knižní série The Last Vampire. Hlavní hrdinkou je pět tisíc let stará upírka, která vypadá jako teenager a bojuje proti nadpřirozeným monstrům. Hurá.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace