Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers 3 nabírají hvězdy


ikona
KarelR
megan foxmichael bayshia labeouftransformers
Kdo urval menší role v megahitu příštího léta? A jaké nové fáro nás čeká? 

Někdo možná není dvakrát nadšený z toho, že se příští léto pár robotů opět složí na taxíka, ale je mu to houby platné. Transformeři se vrátí, určitě budou hrozně moc o postavách a vztazích mezi nimi (jak jinak chcete propagovat třetí díl, když se ve druhém demolovaly i pyramidy?), a také přinesou pár novot. Těžko budou technické nebo scenáristické, objeví se tedy na dvou místech, kde to možné je. V obsazení a mezi samotnými roboty.

Nebojte se, Michael Bay zatím nezačal mluvit o tom, že nechá Megan Fox na začátku filmu svůdně opravovat sekačku na trávu, která se následně transformuje v kovového emzáka a přejede ji. Do oběhu se od něj dostaly akorát informace o nových hereckých tvářích, které se třetí robotí běsnění budou snažit přežít. První a nejznámější z nich je John Malkovich, jenž bude Shiovi zatápět jako jeho první šéf, a určitě ho přitom nebude tížit nějaký nastalý intergalaktický konflikt. Ten bude naopak řešit šéfka Úřadu pro ochranu informací, kterou si zahraje Frances McDormand. Hodně nečekané jméno u letního blockbusteru, snad nebude hrdinům jenom na obtíž a nakonec po "voightovsku" přiloží ruku k dílu. A zatím posledním přírůstkem je Ken Jeong, který nedávno prudil hrdiny Pařby ve Vegas jako vpravdě výřečný mafián Leslie Chow. Jeho role v příběhu zatím není jasná, ale sázím na divácky vděčného asijského magora, který se na plátně moc dlouho neohřeje.

Z Baye dál vypadlo, že do měsíce začne s točením nějakých těch zkušebních explozí, a brzy po tom se vydá i se štábem objíždět svět. Transformers 3 totiž hodlají sbírat záběry v Los Angeles, Chicagu, Washingtonu, Floridě, Texasu, Africe, Moskvě a Číně, se slibovaným ubráním na opulenci filmu to tedy nejspíš nebude zas tak horké. Uvidíme, jak se vyplní sliby, že se ve trojce objeví méně plecháčů než v Pomstě poražených, do začátku každopádně přibyl autobot, který bude brázdit Ameriku v podobě Ferrari 458 Italia (obrázek dole). Luxusní vozítko, jen co je pravda, snad mu ale záhy nepřibude deset nových kamarádů, kteří z pokusu o odčinění slabšího robotího sequelu udělají další těžko přehledný guláš. Tak významná trilogie by si dozajista zasloužila grandiózní zakončení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace