Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 11/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Parťák pro Jasona Stathama, hromada fantasy a jeden hodně neobvyklý akční hrdina.  

Dnes začneme u režisérů. David Slade by mohl po třetím Stmívání údajně přivést na plátno rozhlasového hrdinu, který si říká The Shadow, produkci má na starost Sam Raimi. Režisér Andrew Adamson, jenž natočil první dva díly Letopisů Narnie, se zase rozhodl zůstat věrný žánru a údajně chystá fantasy s názvem Fountain City. O čem bude, to zatím nevíme. Guy Ritchie si také chce zkusit výpravu do žánru fantasy, ale tady to bude malinko jiné. Brousí si totiž zuby na novou verzi Excaliburu. Tahle ale bude vyházet z comicsu Warrena Ellise. A ve středověké v Anglii se má odehrávat i Pendragon, což je film, který by měl režírovat tvůrce comicsovky Losers Sylvan White. A abychom tu neměli jen fantasy, režisér Kevin Macdonald, jenž je zodpovědný za Na odstřel nebo Posledního skotského krále, chystá detektivku Murder Mistery, v níž se americký pár na dovolené v Evropě přimotá k vraždě a mezinárodnímu spiknutí. Kriminálku chystá i Gary Fleder (Sběratel polibků). V jeho Protection bude středoškolský učitel pátrat po tom, kam zmizely jeho manželka s dcerou a dostane se do konfliktu s lidmi z programu pro ochranu svědků.

A teď k akčním hrdinům. Tak nějak. Jason Statham by mohl dostat ve své novince Killer Elite parťáka v podobě Clivea Owena. Děj bude vyprávět o bývalých členech speciální jednotky, jimž jde po krku nebezpečný zabiják. Sam Worthington by se zase mohl údajně objevit v hlavní roli adaptace příběhů béčkového sci-fi hrdiny z padesátých letjménem Dan Dare. Benicio Del Toro se objeví v hlavní roli biografie tajného agenta Jacka Garcii, jenž dokázal infiltrovat newyorskou mafii a pod jménem Jack Falcone se stal jejím váženým členem. Režie Making Jack Falcone se ujme Steven Soderbergh. V nezávislé gangsterce Criminal Empire of Dummys se zase objeví Gary Oldman, Malin Akerman, Milo Ventimiglia nebo Harvey Keitel. A aby toho nebylo málo, chystá se i akční pohled na život Leonarda da Vinciho. Ve filmu Leonardo da Vinci and the Soldiers of Forever bude jeden z nejvýznamnějších umělců a vynálezců bojovat proti nadpřirozeným jevům a démonům.

A jdeme dál. Chystané drama Davida Cronenberga The Talking Cure obohatí svou přítomností Vincent Cassel. Robert De Niro zkusí získat Oscara s pomocí hlavní role v životopisu legendárního fotbalového trenéra Vince Lombardiho. Jason Reitman Oscara nezískal, ale bude to určitě zkoušet dál. Teď produkuje komedii o dvou loserských bratech Jeff Who Lives At Home, hlavní role mají Jason Segel a Ed Helms. V komedii, v níž si vymění těla pracovitý otec od rodiny a jeho nejlepší kámoš-flákač Change Up si zahrají Ryan Reynolds a Jason Bateman, režie se ujme David Dobkin. Romantickou komedii s eRkovou přístupností What`s Your Number chystají Anna Faris s Chrisem Evansem a Anne Hathaway s Jimem Sturgessem se zase objeví v novince režisérky Lone Scherfig One Day. Její skorooscarový film Škola života uvidíme brzy i v našich kinech.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace