Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dobré zprávy pro Conana


ikona
Mr. Hlad
conan
Padouchové, ženy a barbaři.  

Nová verze Conana se chystá už poměrně dlouho. Motalo se okolo hned několik režisérů, dlouho se hledal nástupce Arnolda Schwarzeneggera, až to skončilo tím nejméně zajímavým způsobem.

Marcus Nispel zatím natočil tři filmy a ani jeden nenaznačuje, že by byl tím správným režisérem pro nový příběh jednoho z nejslavnějších fantasy hrdinů. Hlavní roli navíc dostal Jason Momoa, jenž vypadá spíš jako o něco více osvalený modýlek než jako barbar z hor, jenž dokáže jedním máchnutím meče rozseknout nepřítele na dvě půlky. Nedávno se sice k obsazení připojil Bob Sapp, jenž sice neumí hrát, ale jeho muskulatura naznačuje, že bychom mohli vidět alespoň jeden pořádný souboj a okolo projektu už nějakou chvíli krouží i Mickey Rourke.

Teď už ale přichází i dobré zprávy. Hlavního záporáka Khalara Singha si totiž zahraje Stephen Lang. Z tohohle hollywoodského veterána udělal hvězdu až loňský Avatar, kde dostal možnost předvést své herecké schopnosti a charisma milionům diváků. A teď se mu to vrací. V sedmapadesáti se z něho konečně stává hvězda a člověka až zamrzí, že není o dvacet let mladší, protože díky jeho obličeji by se z fleku mohla začít natáčet filmová verze počítačové hry Duke Nukem 3D. To ale není všechno, protože jako Conanova spolubojovnice by se ve filmu měla objevit Rachel Nichols, na kterou se v G. I. Joe docela hezky koukalo. Jestli dostane šanci i hrát, to zjistíme někdy příští rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace