Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wanted 2 nebude, Angelina chce do vesmíru


ikona
KarelR
alfonso cuaronangelina joliewanted
Alfonso Cuarón už ví, co dál... 

Dost bylo zahýbání kulek. Jestli jste si mysleli, že se letos v klidu a v pohodě rozběhne natáčení Wanted 2, ve kterém bude Angelina Jolie opět pálit za jízdy z brokovnice, máte smůlu. Hollywoodská diva totiž nechala Bekmambetovy kámoše vypilovat na ní závislý scénář a dala tak Marku Millarovi naději na další dobrý film podle jeho comicsové předlohy, aby následně řekla, že si to vlastně rozmyslela.

Po všech spekulacích, jak to s filmem bude, a jestli se drsná Fox vrátí, nevrátí nebo zase vrátí, to tedy dopadlo nejhůř, jak mohlo. Absence hlavní hvězdy pány z Universalu vyděsila natolik, že se na fleku rozhodli celý projekt pohřbít. Sbohem, likvidace desítek lidí ve slow-motionu, vítej, nový sci-fi thrillere Alfonsa Cuaróna. Pokud byste se totiž zeptali, jaké byly Angelininy důvody roli nevzít, jde krom očividného přesycení akčními projekty (letos Salt, za rok The Tourist) především o to, že získala hlavní roli v novém filmu našeho nejoblíbenějšího Mexičana.

Cuarón po čtyřleté pauze připravuje hodně ambiciózní snímek jménem Gravity, který shodou okolností málem zabili právě v Universalu. Příběh ženy, která je poslední přeživší na palubě vesmírné lodi a snaží se vrátit domů na Zem za svojí dcerou, je totiž značně riskantní one-woman show. Ženská verze Moon, jak se filmu okamžitě začalo přezdívat, ale nakonec našla domov u Legendary Pictures, čímž se stává velice netradiční volbou pro studio, které se vyžívá hlavně v nařachaných akčňácích. O to zajímavější bude sledovat, jak se u nich Cuarónovi podaří natočit Angelinin další pokus o získání „pořádného Oscara“ (má jen za vedlejší roli), a vůbec… jestli se po Potomcích lidí dočkáme další sci-fi pecky, na kterou nepůjde jen tak zapomenout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace