Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Freida Pinto v dalším souboji Titánů


ikona
KarelR
clash of the titans
Kdo chystá vizuální nářez v duchu Třístovky? 

Nelekejte se, tahle novinka nebude o tom, že Warneři věří 3D tak moc, že už odklepli sequel Souboje Titánů. Na to si ještě budeme muset pár týdnů počkat. Už teď je ale jasné, že to na nás znovu zkusí s antickým Řeckem ve filmu War of the Gods (někde Dawn of War), jehož scénář se původně zvažoval právě pro první Worthingtonovu polobožskou výpravu. Natáčet se začne v dubnu pod dohledem Tarsema Singha, hlavního borce si zahraje Henry Cavill (Charles Brandon z Tudorovců) a něžným doplňkem se právě stala Freida Pinto. Ano, správně pod tím jménem poznáváte Latiku z Milionáře z chatrče.

„Válka bohů“ vypráví (pro změnu) o hrdinném Théseovi, který se společně s athénským králem Aigeem vydává bojovat s démony, aby záhy zjistil, že je jeho synem. Musí tak přijmout svůj nový osud a postavit se uvězněným Titánům, kteří by se rádi osvobodili a rozpoutali menší válku o celý svět. S čímž by mu měla pomoct Phaedra, kněžka s věšteckými schopnostmi, kterou si zahraje zmíněná kráska z Indie. Théseus je podle řecké mytologie synem Poseidóna a Aigeeovy ženy, jestli tedy luštím zápletku správně, měl by zjistit, že vlastně není polobůh. Docela zajímavý nápad, a i ta omáčka zní jako dobrý základ pro epickou sandálovou řežbu. Menší problém by mohl být akorát s režisérem.

Jestli totiž náhodou nevíte, kdo je Tarsem Singh, tak vězte, že nejde o člověka, po kterém byste chtěli dobrodružnou jízdu. Singh je takovou umělečtější verzí Zacka Snydera, takže produkuje nádherné obrázky, které vás buď uchvátí a budete jeho filmy vynášet do nebes (na IMDb ho miluje kdekdo), nebo u jeho nekonečných zpomalovaček usnete nudou. Když si hrál ve svém posledním kousku jménem Pád na Terryho Gilliama, nebyl to pro některé z nás zrovna veselý zážitek, doufejme tedy, že mu bude stát za zády banda producentů, která ho donutí k tomu, aby svoje vizuální blbnutí kapku krotil. War of the Gods má totiž vypadat jako Třístovka, a proto není od věci očekávat perfektní trailerovou smršť, která se přetaví v dějově poloprázdné zklamání. Alespoň že se zatím neplánuje přidání třetího rozměru a s tou Freidou Pinto toho Singh moc pokazit nemůže.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (6)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace