Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prcičky zpátky v kinech?


ikona
KarelR
american pie
Filmová série o maníkovi, co si to rozdal s koláčem, je nesmrtelná. 

Soutěž o nejbizarnější reboot pokračuje. Nevím, jak dlouho by trvalo spočítat, kolik filmových sérií se ho v poslední době dočkalo (anebo byl alespoň ohlášen), ale konec samozřejmě není v dohledu. Nejnovějším přírůstkem do meníčka zvrácených hollywoodských praktik jsou plány na Prci, prci, prcičky 4. Cože? Že už jste je viděli? To si jen myslíte…

Je tomu už 7 let, co do kin vtrhnula celkem snesitelná trojka, a přestože se jí stejně jako předchozím filmům podařilo utržit víc než 200 milionů dolarů celosvětově, další díl už na popcornožrouty nezaútočil. S nedostatkem nápadů se tvůrci rozhodli k celkem rozumnému kroku, uklidit celou značku na DVD, kde na diváky pravidelně útočila série nazvaná „American Pie Presents“ (tedy něco jako spin-off). V té se mihnul nejeden Stifflerův bratranec, řešící trapně jednoduché problémy s povolnými dívkami (vždycky to byl napínák, jestli tu podprsenku sundá!), a celý prcičkovský vesmír držel pohromadě akorát Jimův táta, který neměl nikdy problém vytáhnout tu pravou radu v ten pravý čas. Nakolik idiotsky mohla znít. V tomhle duchu nakonec vznikly čtyři DVD sequely, z nichž je koukatelný akorát jeden (ano, na Beta House nemůže dát žádná zvrácená duše dopustit), jenže fakt, že se série tak dlouho udržela, donutil odpovědné lidi přemýšlet.

A ti dospěli k názoru, že nastal čas na comeback staré gardy. Ještě se neví, koho přesně ve čtvrtých Prcičkách uvidíme, ale někteří herci prý mají zájem. Jde o Jasona Biggse, jehož kariéra se za posledních 11 let prakticky nikam nepohnula? Anebo třeba Menu Suvari, jejíž hvězdička je dnes natolik vyhaslá, že musí brát role ve filmech, kde divoce souloží s namakanými černými frajery? Kdo ví. Návrat známých tváří ale nebude tím úplně hlavním tématem sequelu, neboť, jak jsem naznačil, Universal hodlá z filmu udělat zároveň reboot. A představit v něm novou kinopartu postav, které se budou v post-apatowovské době snažit ždímat peněženky postaru. Čeká nás tedy školní sraz, kde se bude předávat žezlo? Nebo něco ještě triviálnějšího s bandou kojenců? A mihnou se třeba oblíbené postavy z DVD filmů? Odpovědi na tyhle otázky nás jistě čekají v nejbližších měsících. Otázkou ale je, zda je chce vůbec někdo slyšet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace