Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 8/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Hans Landa, režisér Ong-Baku, Al Pacino nebo Judd Appatow?  

Dneska je toho docela dost, tak to vezmeme fofrem. Al Pacino nahradí Roberta De Nira v kriminálce Son of No One, ve které se mladý policajt Channing Tatum dostane při pátrání do čtvrti, v níž vyrůstal a nedělá to dobrotu. Jeffrey Dean Morgan bude zase pátrat vedle Sama Worthingtona v thrilleru The Fields, o němž jsme nedávno psali, sériový vrah z Texasu to nebude mít snadné. A aby těch detektivek nebylo málo, Mike Newell natočí hned po Princovi adaptaci knihy Terminal Spy, která se zabývá smrtí Alexandera Litviněnka.

Režisérka Smrt čeká všude Kathryn Bigelow bude točit drama Triple Frontier o drogovém obchodu v Jižní Americe, prý máme čekat něco jako Traffic. Scénáristé legendární Skály připravují něco výbušnějšího, zadaptují totiž počítačovou hru Darkest of Days, v níž hlavní hrdina cestuje časem a snaží se zabránit změně historie a tím i budoucnosti. Režisér Ong-Baku Prachya Pinkaew by se zase měl pustit do svého amerického debutu s názvem Elephant White, v němž si Djimon Hounsou zahraje žoldáka, jenž musí spolupracovat se svým bývalým a nepříliš důvěryhodným parťákem Kevinem Baconem. A Eli Roth se chystá produkovat thriller o zhrzené a tak trochu šílené milence The Other Woman.

A teď do Anglie. Sean Bean a Dougray Scott se objeví v novém filmu podle předlohy autora Trainspottingu Irvina Welshe The Magnificent Eleven. Půjde o variaci na Sedm samurajů z fotbalového prostředí. Talentovaný herec a režisér Noel Clarke bude psát scénář, produkovat a možná i režírovat sportovní drama Fast Girls, v němž se skupina atletek bude snažit dostat na olympiádu v roce 2012. V nové filmové verzi Jany Eyrové si zahrají vedle Michaela Fassbendera a Mii Wasikowské Jamie Bell nebo Judy Dench. Jo a Madonna chce režírovat film o králi Edwardu VIII. Ne že bychom jí nevěřili, ale už její herectví dokázalo, že paktovat se s filmem není možná ten úplně nejelpší nápad.

V chystané „palestinské“ detektivce Michaela Winterbottoma The Promissed Land by si měli hlavní role zahrát Jim Sturgess, Colin Firth nebo Matthew MacFadyen. Kate Mara zase rozšíří obsazení novinky Dannyho Boylea 127 Hours. V připravovaném dramatu ze třicátých let Water for Elephants nahradí Christoph Waltz Seana Penna a objeví se tak vedle Roberta Pattinsona a Reese Witherspoon. Jeffrey Wright zase nastoupí na splašený sci-fi vlak režiséra Duncana Jonese v Source Code. Carla Gugino nahradí v akčňárně Faster odstoupivší Salmu Hayek, Russell Brand si brousí zuby na remake ožralecky-milionářské komedie Arthur a Judd Apatow bude produkovat svatební komedii s Kristen Wiig v hlavní roli. Uf.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace