Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Největší vesmírný drsoň je zpět


ikona
Mr. Hlad
riddickvin diesel
Riddick se vrací a slibuje kopu legrace. 

Vyhoďte ho dveřmi a vrátí se oknem. A ještě vám pravděpodobně pořádně pocuchá úsměv. Vin Diesel, respektive jeho nejslavnější postava Richard B. Riddick, je nezmar, který si v Hollywoodu jde tvrdě za svým. A výsledky konečně přicházejí.

O tom, že Diesel chce natočit třetího Riddicka, se začalo mluvit hned po dvojce. Riddick: Kronika temna byl však docela propadák a Dieselova kariéra se také nevyvíjela přesně tak, jak by si on nebo případní producenti, kteří by měli nacpat desítky milionů do nějaké monstrózní sci-fi, přáli. Postava nejdrsnějšího vesmírného vězně a majitele speciálně upravených očí, díky nimž může vidět ve tmě, však přežila a dařilo se jí docela dobře. Krom dvou celovečerních filmů se Dieselův oblíbený charakter objevil i v jednom krátkém animáku a ve dvojici velmi dobrých počítačových her. A teď se začal chystat třetí film. Oficiálně.

Krom hlavní herecké hvězdy se pochopitelně vrací i režisér a scénárista David N. Twohy a zdá se, že jeho sliby o tom, že by se rád vrátil k atmosféře prvního dílu, nejsou jen plané řeči. Děj se má odehrávat na vzdálené neobydlené planetě, kde žijí třínozí bizoni a podivná bahenní monstra. Pro Riddicka však budou největší problém představovat lovci odměn, protože po něm půjdou rovnou dvě bandy, z nichž minimálně jedna by měla mít ve svém vybavení i jakési hi-tech létající motorky, se kterými bychom si mohli užít pár povedených akčních scén. Na galaktickou válku, dobyvatelské armády nebo vysokou vesmírnou politiku tedy nejspíš můžeme zapomenout. Návrat do béčkových vod by mohlo být přesně to, co tahle série potřebuje, tak snad se dočkáme zábavné podívané.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace