Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Costner a jeho Malá válka


ikona
Mr. Hlad
kevin costner
Válka s nacisty v menším měřítku?  

Na Kevinu Costnerovi je vidět, že jeden nebo dva nepovedené filmy dokážou zlikvidovat kariéru sebevětší hvězdě. Vodní svět nevydělal tolik, kolik se čekalo a Posel budoucnosti byl k smíchu snad každému. A do první ligy se tenhle majitel Oscara už nikdy zpátky nevyhrabal.

Jeho novinka s názvem Little War sice nejspíš nebude filmem, který by z něho zase udělal superhvězdu, zápletka však zní poměrně zajímavě. Děj se má odehrávat během druhé světové války, ale na žádné bojiště se nepodíváme. Hlavním hrdinou totiž bude šerif malého amerického městečka, jenž tu se snaží udržet pořádek i v téhle neklidné době. Když se ale ve městě objeví kapitán německé ponorky (a pravděpodobně i pár dalších vojáků), veškerá nenávist Američanů vybublá na povrch a šerif se bude muset zatraceně snažit, aby zabránil krveprolití.

Little War by měl být akční thriller a Kevin Costner na filmu pracuje údajně už několik let. Je tedy logické, že krom hlavní role se ujme i režie. Tanec s vlky mu přinesl nejvyšší filmové ocenění, Posel budoucnosti výsměch fanoušků, ale jeho poslední zářez s názvem Krajina střelců je neprávem opomíjený film s jednou z nejlepších nejen westernových přestřelek. Pokud tedy dokáže režisérsky navázat tam, kde přestal, může být jeho novinka zatraceně zajímavý kousek. A co si budeme říkat – jeho kariéra by nějakou tu pecku určitě také potřebovala.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace