Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 7/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Vraždící děti, Saddám Husajn, jednoruké surfařky, zpívající Russell Crowe a další novinky.  

Ve filmu o dospívající vražedkyni Hanna se vedle Saoirse Ronan objeví Cate Blanchett a Eric Bana. Dobré. Amber Tamblyn doplní Jamese Franca v novém filmu Dannyho Boylea 127 Hours. Taky dobré. Dennis Quaid, Helen Hunt a Anna Sophia Robb si zahrají v dramatu Soul Surfer o mladé surfařce, která vyhrála profesionální závod i potom, co jí žralok ukousnul ruku. Velmi podezřelé! David R. Ellis, režisér druhého a čtvrtého Nezvratného osudu, chystá horor Bad Luck, v němž parta lidí zjistí, že všechny pověry o smůle jsou pravdivé. Nezajímavé.

Už teď zajímavé obsazení nového thrilleru Jima Sherridana Dream House se rozšiřuje. K Danielu Craigovi a Naomi Watts se přidá Rachel Weisz. Ke comicsovce Green Lantern se zase připojí Tim Robbins, jenž si zahraje otce hlavního padoucha a bývalého kosmonauta. A aby těch zajímavých castingových novinek nebylo málo, tvůrci předělávky Zrodila se hvězda by rádi viděli v hlavních rolích Russella Crowea a Beyoncé. On umí hrát, ona zpívat, dohromady by to mohlo fungovat. Dominic Cooper si ale asi nezazpívá, protože bude mít jiné starosti. Zahraje si dvojroli syna Saddáma Husajna a jeho dvojníka. The Devil`s Double režíruje Lee Tamahori.

Warneři chystají hned dva zlodějské filmy. Dvojka Aféry Thomase Crowna má prý skoro hotový scénář a Heist Society by zase měla být teenagerská variace na Dannyho parťáky. A když jsme u těch zlobivých teenagerů, Tom Felton, jenž ve filmech o Harry Potterovi hraje Draco Malfoye, bude natáčet thriller Apparition, ve kterém skupina studentů při jednom experimentu vyvolá ošklivé a strašidelné věci. A u napětí zůstaneme i s Piercem Brosnanem a Edem Harrisem, jež se objeví v thrillerové komedii Salvation Boulevard, v níž bude muset hlavní hrdina utíkat před extrémistickými členy církve, které je sám členem. No a David Duchovny si zahraje v biografii Edwina Mahera, prvního zahraničního novináře, jenž dostal práci v čínské národní televizi.

A teď nějaké herečky. Bryce Dallas Howard rozšíří obsazení komedie I`m With Cancer, kde se objeví vedle Setha Rogena, Jamese McAvoye a Anny Kendrick. Penelope Cruz si zase brousí zuby na hlavní roli v novém filmu Larse Von Triera Melancholia, mělo by jít do značné míry o sci-fi. Katherine Heigel zase chystá film s názvem One for the Money, v němž si zahraje průměrnou ženu, jež touží změnit svůj život, a tak se stane lovkyní lidí. A v neposlední řadě už víme, že v nové Věci si zahraje dcera Johna McClanea ze čtvrté Smrtonosné pasti Mary Elizabeth Winstead a Australan Joel Edgerton.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace