Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 5/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Keanu Reeves v další sci-fi, filmová Xena a nový horor od režiséra prvního (a dobrého) Saw.  

Remake Planety opic není u ledu, ale prý na něm usilovně pracuje scénárista Street Kings Jamie Moss. Údajně bychom se měli dozvědět, proč a jak se opičáci stali tak chytrými a dojde na nějaké ty genetické manipulace a podobně. Údajně se chystá i třetí Noc v muzeu, což však vzhledem ke komerčním výsledkům nejspíš překvapí málokoho. Lucy Lawless řekla, že už má čtyřicítku za sebou a že pokud se rychle nezačne natáčet, nejspíš se nedočkáme filmovém Xeny. Tušil vůbec někdo, že se na něčem podobném pracuje?

Mark Neveldine a Bryan Taylor mají v plánu třetí Crank. Prý si na něj ale ještě počkáme, protože před tím se chtějí věnovat jiným projektům, pravděpodobně však bude Jason Statham řádit ve 3D. Helen Mirren by to zase mohla rozjet s Quentinem Tarantinem. Jeden z jeho šesti milionů připravovaných projektů by totiž měl být ze středověku a oscarová herečka by si mohla zahrát královnu. James Wan na středověk kašle a vrací se k hororům. Možná bude točit film s názvem The Further, v němž obyčejná rodina zjistí, že jejich syn, jenž je v komatu, je něco jako magnet pro zlé duchy.

Keanu Reeves se objeví v romantické sci-fi Gabriela Muccina Passangers, kde bude hrát kosmonauta, jenž se náhodou probudí devadesát let před tím, než má loď přistát na cizí planetě. A tak se rozhodne vzbudit i nějakou tu pěknou kolegyni, aby mu to uteklo. George Lucas naopak od sci-fi odchází, údajně totiž produkuje tajně natáčený muzikálový animák Kevina Munorea (TMNT) o vílách. Will Ferrell ale zůstává na svém, objeví se v remaku francouzské komedie I Do: How to Get Married and Stay Single, kde si zahraje chlapíka, jenž se dohodne s kamarádkou, že se vezmou, aby měli klid od otravných členů rodiny a přitom si mohli dělat, co se jim zachce.

Tvůrci komedie I Love You Phillip Morris budou další film točit se Stevem Carellem, jenž bude muset znovu budovat vztah se svými dětmi, když se jeho manželství začne hroutit. Tom Hanks zase hodlá produkovat film o klubu LA Comedy Store, kde začínali lidé jako Jim Carrey, Jay Leno, Eddie Murphy nebo Tim Allen. Režisér Wolverinea Gavin Hood se chystá trochu víc na sever. Bude možná točit film o tom, jak se v roce 1925 pokoušelo dvacet psích spřežení dostat do aljašského Nome léky a zabránit tak epidemii. Psi a jejich lidští šéfové museli ujet přes tisíc kilometrů v mrazech, které si u nás ani neumíme představit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace