Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Avatara Draculou


ikona
st39.6
alex proyasdraculasam worthington
Sam Worthington chce být velkou hvězdou i v budoucnu... 

Sam Worthington dělá všechno proto, aby si ho nikdo nemohl zaškatulkovat mezi obyčejné chlapíky. Jako by nestačilo, že ztvárnil hlavní roli "mimozemšťana" v nejvýdělečnějším filmu všech dob (ano, už brzy to bude oficiální), robota v posledním Terminátorovi a poloboha v Souboji Titánů, teď přidává další fantastickou roli, na kterou budou pravděpodobně vzpomínat i příští generace diváků. Zahraje si Draculu.

Pravda, hrabě Dracula tu byl už několikrát a využívat momentální oblíbenosti upírů se může zdát trochu laciné. Stejně tak můžeme pochybovat, jestli se na Draculu Worthington hodí - přece jen se jedná o postavu, která by měla být starší, působit moudře a budit respekt. To poslední Sam zvládá na jedničku, se zbytkem ale bude mít logicky problémy. V jeho prospěch by mohl hrát fakt, že Dracula: Year Zero, jak už název napovídá, bude vyprávět o samotných počátcích této legendy.

Film s přibližně stomilionovým rozpočtem má krom Worthingtona v rukávu schované ještě jedno eso. Režírovat ho bude Alex Proyas, člověk, který stojí za Vránou, Já, robot nebo Knowing, tedy režisér, který nás ještě nestačil zklamat. Na podobně temnou látku má talent, stejně tak na budování atmosféry a na práci s nízkým rozpočtem. Tím sto milionů rozhodně není, o to větší naděje ale můžeme do nejnověšího Draculy vkládat. Přece jen, mít na palubě jednoho z nejzajímavějších režisérů a herců současnosti... to by bylo, aby se Dracula: Year Zero nepovedl. Do kin to chce stihnout do konce roku 2011.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace