Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Malý filmař, velké ambice


ikona
Mr. Hlad
hry
Jeho jméno jste nejspíš nikdy neslyšeli. Dělá ale všechno pro to, aby se to v budoucnu změnilo.  

Režisér Olatunde Osusanmi je filmař, jehož jméno v Čechách zná dohromady asi tak sedm lidí. V minulosti natočil jen nějaký bezvýznamný videohoror a jak dopadla jeho dokumentárně pojatá invaze mimozemšťanů ve sci-fi Čtvrtý druh, se dozvíte v recenzi tento týden. Každopádně Osusanmi se snaží vybojovat si v Hollywoodu silnější pozici.

A chystá rovnou dva filmy. Ten první ale nijak závratně zajímavě nevypadá. Hrdinou akčního thrilleru The Commuter bude muž, jehož dojíždění do práce do New Yorku jednoho dne nabere nečekané obrátky. Jestli uvidí vraždu, spolupráci zkorumpovaných policistů a bezskrupulózních gangsterů nebo mu bude chtít Iveta Bartošová vnutit své poslední album, to netušíme. Osunsanmi každopádně bude režírovat a natáčení začne už letos v létě. Pod mnohem zajímavějším projektem však bude tenhle režisér podepsán jen jako scénárista.

Opět půjde o akční film, ale nejspíš nebude ani zdaleka tak normální. Zero-G vychází ze hry, jejíž příběh vypráví o tom, jak na jedno americké velkoměsto kdosi zaútočil nikoliv atomovou bombou nebo nějakým jiným klišé, ale zbraní, která v podstatě ruší gravitaci. Osusnsami by rád i režíroval, ale zatím není jisté, kdo se za kameru postaví. Každopádně představa honiček mezi vznášejícími se automobily a nějakého toho kung-fu v nulové gravitaci rozhodně není nezajímavá. Uvidíme, co z toho všeho nakonec vyleze a jak moc se bude tenhle zatím prakticky neznámý režisér angažovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace