Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Conan dostal tvář


ikona
KarelR
conanmarcus nispel
A kdo by si mohl zahrát jeho otce? 

Ale zajímá vůbec někoho, čí vlastně je? Remake Barbara Conana patří mezi ty prokleté hollywoodské projekty, které dlouho vypadají na to, že se nikdy nezačnou natáčet (Rodriguezova Rudá Sonja by mohla vyprávět). Motalo se kolem něj spousta režisérů, ať to byly ty o něco lepší volby jako Neil Marshall, nebo ty horší, kde bohatě stačí jmenovat Bretta Ratnera. Ten měl k prvnímu výkřiku "akce" asi nejblíž, loni v červnu jej ale nahradil někdo ještě méně oblíbený - Marcus Nispel. Většina lidí po tomhle kroku ztratila o "druhou Cestu bojovníka" i poslední špetku zájmu, a obsazení hlavní role zůstalo jedinou šancí, jak by v Loinsgate mohli ukázat, že to s touhle heroickou fantasy myslí vážně. Jak to tedy dopadlo?

Po dnešku můžeme konstatovat, že ještě relativně slušně. Novým Conanem bude Jason Momoa, fanouškům Stargate Atlantis důvěrně známý jako ultimátní dredatá mlátička Ronon. Havajský model, který svou hereckou kariéru nakopnul rolí v Pobřežní hlídce, na první pohled asi nevypadá jako sen Arnieho fandů, v podstatě se ale jedná o malou výhru. Porazil totiž v konkurzu na Conana Kellana Lutze (Emmet Cullen ze Stmívání!) a Jareda Padaleckiho (Dean z Gilmorových děvčat), tedy dva mladíky, které si v téhle roli představíte ještě hůř. Momoa mlátit lidi docela umí, vypadá obstojně i při podřezávání, a ačkoliv nedisponuje přímo rakouskou muskulaturou, má toho pod tričkem dost na to, aby se při jeho sundání nemusel jít stydět někam do kouta.

Uvěřit mu naštvaného maníka s mečem by tedy neměl být zásadní problém (nebojte se, dredy už dávno nemá), což samozřejmě nemění nic moc na tom, že se od Conana v Nispelově režii i nadále čeká jeden velký průšvih. A hodně lidí bude stejně nadávat, že by v hlavní roli raději viděli... no prostě někoho jiného. Je tedy asi docela jedno, kdo další se ve filmu objeví, ale kdyby to někoho zajímalo, role Conanova otce byla nabídnuta Mickeymu Rourkeovi. Myslíte, že by ji měl přijmout? A změnilo obsazení Conana něco na vašem očekávání tohohle remaku, který se snad v březnu začne konečně natáčet kdesi v Bulharsku?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace