Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #19 o robotech a CZ trailerech


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Dvojnásobná porce robotů, hodně dobrá česká upoutávka, hodně špatná česká upoutávka i duel agentů 007.  

Výplach je tu, hurá na něj bez zbytečných keců. Seriózní informace jsou i tentokrát v menšině, ale snad vám desítka videí, fotek a informací nejen z filmového světa trošku zpříjemní neděli.

Trailer týdne

Za ty roky, co MovieZone existuje, se nahromadilo obrovské množství českých trailerů a i když ty mizerné, jež jsou jen sbírkou trapných hlášek, vulgárních vtipů a záběrů na nahé herečky, stále převládají, situace se zlepšuje. A to nejen na té nejvyšší úrovni. Upoutávka na krátký film režiséra Robina Kašpaříka Seance se rozhodně řadí mezi to zajímavější, co se mezi českými trailery dá najít. Navíc v porovnání s (prý) horory T.M.A. a Oko ve zdi působí mnohem… hororověji. Kdyby šlo o celovečerní film, určitě byste se s touhle upoutávkou setkali v klasické trailerové sekci a hodnocení by bylo bezpochyby nadprůměrné, upřímná pochvala ve výplachu snad ale tvůrcům taky udělá radost. Seance se bude v únoru promítat ve vybraných kinech a později by měla být k dostání i na DVD, takže pokud vás projekt zaujme a budete o něm chtít vědět víc, stránky filmu jsou vám k dispozici.

Troška cenzury týdne

Troška nepraktické švandy s názvem Doktor od jezera hrochů vypadá na klasickou lidovou zábavu pro lidi, kteří jsou „vobičejný a choděj domů unavený z práce a chtěj si trochu vodpočinout a poctivý český komedie“. Jinými slovy – pokud nová komedie Zdeňka Trošky nebude průšvih, budeme hodně překvapeni. Ať už si v ní bude řiť řezat kdokoliv. Trailer, jenž můžete najít na MovieZone, se objevil i na youtube, ale krom něho tam můžete najít i sestřih hlášek a povedený videoklip Petra Koláře. A prakticky žádné komentáře. Ty negativní totiž nejspíš likviduje samozvaná komise za zachování lidového humoru a ty pozitivní tam skoro nejsou. Cenzuře se zkrátka daří i mezi tlustokožci. Jestli je to veselé nebo tragické, to si rozhodněte sami. O filmu, jeho tvůrcích a jejich ambicích to ale vypovídá mnohé.

Plakát týdne

Robina Hooda si zahraje Russell Crowe, Vilém Tell by se měl do kin dostat někdy příští rok a v loňském roce nás navštívil slovenský Jánošík. Je velká škoda, že v Čechách se nikdo nemá k tomu, aby natočil film o největším zbojníkovi z lesa Řáholce. Minimálně ten plakát by do kina nalákal dost lidí.

Kooperace týdne

Vytvořit film, jenž by zadupal do země Titanic i Avatara dohromady, nemusí být nakonec takový problém. Stačí spojit dvě nejpopulárnější značky současnosti a oslovit co nejširší publikum. Potřebujete do kina dostat dívky? Stačí jeden světélkující upír se zamilovaným pohledem a vlkodlak se striptérskými ambicemi. A pro chlapy? Co takhle dva naštvaní vojáci, kteří nejdřív střílí, a pak teprve křičí „ruce vzhůru, odhoď to plutonium nebo ti vykousnu játra?“ Jinými slovy – stačí spojit filmové Stmívání a herní Call of Duty: Modern Warfare 2 a máte hit, kterým můžete bořit kina. 

 

Fake plakáty týdne

Fantasy sága Píseň ledu a ohně by měla mít na HBO premiéru již tento rok. A rozhodně to není něco, co byste měli pustit milovníkům Eragona, Letopisů Narnie nebo dalších šaškáren o tom, jak děti zachraňují svět. Tenhle příběh je temný, drsný, umírají v něm děti a jen těžko se v něm hledá postava, která by byla vyloženě kladná. Obsazení také vypadá hodně dobře, ale tvůrci se zatím s natěšenými fanoušky nechtějí moc dělit o fotky nebo dokonce upoutávky. A tak si fandové podle hesla „co si neuděláš sám, to nemáš“ vytvořili hodně pěknou sbírku plakátů, které by bez problémů mohly být použity jako oficiální. Všechny si je můžete prohlédnout, když kliknete na obrázek.

Hra týdne

Druzí Transformeři se ve čtenářském hlasování umístili mezi deseti nejlepšími i pěti nejhoršími filmy roku. Někoho to překvapilo, někoho rozzuřilo a někomu je to úplně jedno. Fakt je ale ten, že druhý díl je o poznání slabší než jednička a nepřehledně natočené akční scény byly velmi nepříjemným zklamáním. Na všechno zlé se ale možná velmi brzy zapomene, protože počítačová hra s názvem Transformers: War for Cybertron vypadá jako hodně velká divočina. Klikejte na obrázek.

Terminátor týdne

To, že Terminátor 2: Den zúčtování je geniální film, je nejspíš zbytečné připomínat. Revoluční triky, Arnold v kožené bundě a s brokovnicí v ruce, Hasta la vista, baby, a vůbec všechno. Tohle akční sci-fi je kusem filmové historie a člověk, jenž ho neviděl, to raději ve společnosti neříká. Genialitu filmu navíc dokazuje i fakt, že s pomocí zvukových efektů, jež zazněly ve filmu, se dá udělat hodně efektní video. Klikejte na obrázek.

Oldschool týdne

A další lidé, kteří nemají nic lepšího na práci, než dělat hovadiny. Někdy ty hovadiny ale mohou být docela zábavné. Například když se někdo rozhodne vymyslet, jak by mohly vypadat krabice od starých počítačových her udělaných podle aktuálních filmových a televizních hitů. Kreativita opět vítězí. Klikejte o kousek níž.

Tiskovka týdne

Jean-Claude Van Damme v The Expendables  nebude. To víme už dávno. Říkalo se, že je to proto, že bude režírovat svůj film The Eagle Path a nebude mít čas. Teď to ale vypadá, že čas měl a chuť taky. Bohužel Sylvester Stallone mu nebyl ochotný nabídnout to, co očekával. To znamená zajímavý charakter a hlubší příběh. Prostě to, co Van Damme nabízí fanouškům ve Dvojitém zásahu, Živém terči nebo v Krvavém sportu. Tohle video je sice docela vtipné, protože Van Damme rozhodně ví, co děla ze Slye legendu, ale na druhou stranu naznačuje, že bývalá akční hvězda má trošku problém s egem.

 

Duel týdne

Minule jste měli rozhodnout, jestli je vašemu srdci blíž Bruce Willis a jeho Smrtonosná past, nebo Mel Gibson s Danny Gloverem ve Smrtonosné zbrani. Vítězem se stal první zmíněný a to s poměrně velkým náskokem, pro pořádek by ale bylo dobré říct, že pro většinu z vás nebylo rozhodování jednoduché. Uvidíme, jak to bude teď. Zajímalo by nás totiž, který z agentů s povolením zabíjet je vaším favoritem. Pierce Brosnan, jenž surfoval na dveřích od auta zapřažený za padák, nebo Daniel Craig, jenž má v sobě i kus skutečného člověka se skutečnými emocemi a kterého bolí, když dostane ránu do břicha? Opět nás zajímají i argumenty, ne jenom výkřiky do tmy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (68)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace