Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí hrdinové vs. krvežíznivá monstra


ikona
KarelR
stephen norringtonwarner bros.
Jste připraveni na návrat do Druhé světové? 

Ať hodí kamenem, kdo si nikdy nepřál, aby se prvních deset minut Hellboye nafouklo do celovečerní stopáže. Kombinace nacistů a paranormálních jevů je cool minimálně od Dobyvatelů ztracené archy, zatím ale pořád čekáme na film, kde by se tenhle potenciál promítl do pořádné akční řežby. Proto se tolik lidí mohlo utlouct po předloňském béčkovém hororu Bunkr smrti, který tuhle kombinaci nabízel v lacinějším kabátku, a proto teď začneme s nadějí vyhlížet film The Last Patrol. I když to s ním bude kapku složitější.

Nadpřirozený akční thriller, odehrávající se za Druhé světové války a obsahující spoustu "zbraní, hrdinů, špíny a nebezpečných monster", nám totiž slibuje Stephen Norrington. Kdysi nadějný béčkař a režisér prvního Bladea opustil Hollywood po obřím fiasku s Ligou výjimečných, která je i po letech důvodem pro obavy, že by jeho comeback mohl dopadnout zle. Norrington v současnosti pracuje na nové Vráně a loni se objevily nějaké zprávy o spin-offu Bladea s Deaconem Frostem (Dorffův záporák), kdyby se ale vrhnul rovnou do ztrácení po zuby ozbrojených desátníků, určitě by se nikdo nezlobil.

The Last Patrol vznikne pod hlavičkou warneráckého studia Legendary Pictures, kde se moc rádi zabývají stylizovanými nářezy pro mladší publikum (Ninja Assasin, Souboj titánů) a comicsy (Snyderovky, Batmani, Jonah Hex), Norrington by tu tak měl mít hodně slušné zázemí k tomu, aby rozpoutal pravé válečné peklo.  Námět totiž zní extrémně slibně, takže bych okamžitě začal shánět charismatické borce a zbouchal dohromady už jednou přepsaný scénář, aby za pár let do kin dorazil výživný mix Tuctu špinavců a zmíněného úvodu Hellboye. Do té doby také radím ignorovat silný pocit, že to klidně může dopadnout jako Doom.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace