Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sequely na pochodu


ikona
KarelR
avatardeadpoolg.i. joeghost riderzombie
Co se děje kolem dvojek Ghost Ridera, G. I. Joe, Avatara a dalších? 

Vím, že jste Kdo, kde, s kým četli včera, tenhle týden si ho ale pro velký úspěch dáme ještě jednou. Dnešek se totiž nese ve znamení informací o všemožných sequelech, ať už jsou to přísliby, tužby nebo něco jasnějšího.

A začneme ve scenáristickém rybníčku, kterému ještě nedávno vládlo duo Kurtzman - Orci (Transformers, Star Trek). Časy se totiž mění a nyní pro svůj blockbuster všichni chtějí "ty dva, co napsali Zombieland". Rhett Reese a Paul Wernick mají už takhle plné ruce práce s psaním Deadpoola, u kterého ještě musejí rozebírat pokračování svého zombie taháku do první ligy, teď ale dostali nabídku, jaká se neodmítá. V Paramountu chtějí G. I. Joe 2 co nejdřív a Reese s Wernickem určitě shrábnou slušný balík za to, že jim do něj napíšou spoustu cheesy hlášek. Takhle se nakopává kariéra, vážení.

Jestli toužíte po něčem ještě přepálenějším, určitě vás potěší vývoj druhého Ghost Ridera. Ten by se mohl začít točit už letos a bude to restart se vším všudy. Jen toho Cage se nezbavíme. Eva Mendes je pryč, Mark Steven Johnson je pryč, PG-13 rating zůstává, 3D je ve hře. Podíváme se definitivně do Evropy a budeme doufat, že se tam stane nějaký zázrak, protože si po Bad Lieutenantovi nikdo nechce kazit naděje na Cageův herecký comeback. Prozatímní název dvojky zní Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Žádné zapálené hlavy zřejmě neuvidíme v "Districtu 10", o kterém Neill Blomkamp pořád mluví jako o svém možném přespříštím filmu. Moc ho nezajímá další vývoj děje, který je podle něj dost předvídatelný, možná by ale šel do prequelu. Není to úplná novinka, Blomkamp však poprvé odmítl možnost nějakého seriálového spin-offu. Radši by prý viděl počítačovou hru podle Districtu 9, ve které bychom se mohli vyřádit s tou kupou zbraní, které se ve filmu objevily. Ozve se mu někdo?

Telefonní orgie určitě nemůže čekat Bill Paxton, který přišel s ideou na sequel Twistera. Tím, jak jsem tedy pochopil, nebyl televizní Twister se vrací s Wolfem "Tarzanem" Larsonem v hlavní roli. Má být o nejslavnějším tornádu, jaké kdy zasáhlo spojené státy, a Paxton nejdřív potřebuje najít studio, které by o projekt mělo zájem. Pak si ještě musí sehnat požehnání od strýčka Spielberga, už teď ale ví, jak na to. Twister 2 ve 3D přece zní neodolatelně, no ne?

O sequelu jiného filmu s létajícími živočichy má zas jasno Paxtonův starý známý, James Cameron. Pokud chcete věřit AICN, kde s oblibou citují maily svých čtenářů, které si sami píší, Foxové čekali až Avatar vydělá miliardu, než dali svolení k uvažování nad dvojkou. To se nedávno stalo a Cameron prý na jednom Q&A konečně vyslovil kouzelnou větičku: "Ano, bude další." Tady bych si ale rozhodně počkal na nějaký mnohem spolehlivější informační zdroj.

A to je... skoro všechno. Dnešní třešnička na dortu tak trochu souvisí s údajným koncem světa. V roce 2012 ho nezpůsobí vlny tsunami, jak si myslí Emmerich, nýbrž Agent v sukni 3. Martin Lawrence se vrací a režisér dvojky s ním. Třikrát hurá!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace