Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spidey má problémy, Bond je řeší


ikona
Mr. Hlad
James Bondsam raimispider-man 4
Zajímavé dění u poslední Bondovky a čtvrtého Spider-mana pokračuje.  

O chaosu ohledně třiadvacáté Bondovky jsme psali včera. Jsou sice najatí scénáristé, podle ujišťování tvůrců to má být bomba, ale kvůli problémům studia MGM nikdo vlastně neví, co se bude dít. Teď se nejspíš začal hledat režisér.

A zatím se zdá, že to hledání směřuje správným směrem. MGM totiž údajně jedná se Samem Mendesem. Ten má doma Oscara za Americkou krásu, ale během své kariéry ukázal, že zvládne natočit prakticky cokoliv. Má za sebou protiválečný film, gangsterku, komorní drama i nezávisle se tvářící romantickou komedii. A už dlouho se motá okolo comicsové adaptace Preachera a je evidentní, že chce v budoucnu malinko přitvrdit. U MGM se navíc nebojí dávat Bondovky režisérům, kteří se jinak nespecializují striktně na akční žánr, takže Mendes rozhodně není bez šance. Na druhou stranu Marc Forster u Quantum of Solace docela zklamal, takže obezřetnost je možná na místě.

Další problémy se ale objevují u čtvrtého Spider-Mana. Ten se měl začít natáčet už v březnu, ale neustálé dohady ohledně scénáře nejspíš zapříčiní zdržení a pravděpodobně i odložení premiéry, jež měla být 6. května 2011. Hlavní důvod rozepře mezi studiem Sony a režisérem Samem Raimim je záporák. Raimi by údajně chtěl Vulturea. Chlapíka, který si vyrobil křídla, létá nad městem a rve se se Spider-Manem. Vulture je ze staré školy a to je pro Sony problém, raději by totiž ve filmu viděli někoho atraktivnějšího (=někoho, jehož jméno prodá víc comicsů). Konkrétně se ale nikdo u Sony nevyjádřil. No snad nakonec nedostaneme zase tři záporáky, z nichž ani jeden nebude mít dostatek prostoru na to, aby se pořádně předvedl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace