Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledá se zelená superhrdinka


ikona
Mr. Hlad
green lantern
Martin Campbell hledá parťačku pro Green Lanterna.  

Comicsů není nikdy dost a Green Lantern je jedno z posledních velkých jmen, které se ještě nestačilo přesunout z časopisů do kin. Teď už se na něm ale tvrdě pracuje. Filmu bychom se měli dočkat v létě 2011 a tvůrci momentálně řeší problém, který do značné míry rozhodne o úspěchu nebo neúspěchu jejich díla. Casting.

Už víme, že v režii Martina Campbella bude řádit Ryan Reynolds. Tomu se v comicsovém žánru nejspíš líbí, protože už se objevil ve třetím Bladeovi a představil se jako Deadpool v letošním Wolverinovi. Campbell mu teď však musí najít parťačku. Tou by měla být postava jménem Carol Ferris, dcera majitele letecké společnosti a životní láska hrdiny s kouzelným prstenem Hala Jordana. Podle jistých zdrojů to vypadá, že do finále se dostala pětice hereček. A nejsou to nezajímavá jména.

Z těch známějších tu máme Jennifer Garner a Evu Green. Ta první už se objevila v Daredevilovi, úspěšně se provdala za Bena Afflecka a v Hollywoodu má o práci postaráno. Ta druhá sice není taková hvězda, avšak na druhou stranu už si ji mohl Campbell vyzkoušet v Casino Royale. A co se týče MovieZone – nám se její výkon líbil. Diane Kruger také není neznámý obličej a po Tarantinových Panchartech po ní nejspíš bude v Hollywoodu sháňka. Máme tu ale i o něco méně známé herečky. Keri Russell svou práci zvládá solidně, ale rozhodně to není jméno, jímž by mohli tvůrci machrovat na plakátu. V neposlední řadě je tu Blake Lively. Ta bude ze všech zmíněných nejspíš nejlevnější, protože k filmové hvězdě má daleko, ale i když je díky svému věku v podstatě na začátku kariéry, bez šancí rozhodně není.

Koho si vybere Martin Campbell, se dozvíme nejspíš někdy v budoucnu. Vy ale můžete vybírat v diskusi už teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace