Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Taťka Jackman se zlobí


ikona
KarelR
hugh jackmanmark wahlberg
Wolverine a Max Payne si už zase myslí, že jsou nad zákonem. 

Nejvíc sexy muž světa nutně potřebuje skvělý film. V Austrálii a Wolverinovi možná uspokojil cílové divácké skupiny (ženy ho viděly bez trička a comicsoví geeci s drápy), jinak se ale nad jeho posledními dvěma zářezy moc nejásalo. Ve výhledu má Jackman boxující roboty pod dohledem Shawna Levyho, romantické drama s Robertem Pattinsonem nebo film, ve kterém bude prodávat voňavky, je tedy nejvyšší čas, aby se poohlédl po nečem maličko ambicióznějším.

A než mu někdo konečně nabídne pořádnou muzikálovou roli, musíme si vystačit s Prisoners. Thriller o dvou rodinách, jejichž dcery jsou uneseny a tátové se rozhodnout vzít spravedlnost do vlastních rukou, už Hollywoodem koluje nějakou dobu. Až se do prý velice povedeného scénáře Aarona Guzikowskiho zamiloval Mark Wahlberg, který si po odchodu Bryana Singera na režijní post vydupal Antoinea Fuquu (uznávaný Training Day vs. proklínaný Král Artuš), a měl si ve filmu zahrát s Christianem Balem. Tihle dva se ale nakonec sešli v už natočeném boxerském dramatu The Fighter Davida O. Russella, načež zůstali Prisoners bez druhého většího jména na plakáty.

Čímž se oklikou dostáváme zpět k Jackmanovi, který by podle posledních zpráv mohl zapůjčit to svoje. Natáčení začíná v únoru, takže by bez problému stíhal červnové rande s Levym u Real Steel, a navíc je teď ideální doba na to, zahrát si v mixu Gone, Baby, Gone a 96 hodin. Na nějaké potvrzení si musíme ještě pár dní počkat, Prisoners by ale mohli skvěle vytěžit Jackmanův herecký i akční potenciál, čehož se jen tak u něčeho nedočkáme. Tak to snad všechno klapne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace