Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 51/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
O čem bude prequel Třístovky? Půje Mel Gibson za katr? Kdo bude bojovat proti mimozemské invazi a hrát si na bohy?  

Jak jsme psali včera, Bryan Singer by měl režírovat X-Men: The First Class. Scénář však nebude psát původně plánovaný Josh Schwartz, ale tvůrce detektivky Street Kings Jamie Moss. Věci se začínají dít i okolo prequelu Třístovky. O něj mají zájem režisér Zack Snyder i autor předlohy Frank Miller. Právě ten se nechal slyšet, že pracuje na příběhu, jenž by se měl odehrávat deset let před prvním filmem a zabýval by se bitvou o Marathon, kde Peršané dostali pěknou nakládačku.

Čím dál tím častěji obsazovaný Mark Strong se objeví v John Carter of Mars. Zahraje si borce jménem Matai Shang, což má být údajně něco jako bůh. Další projekt už si vybral i Mel Gibson. Drama How I Spent My Summer Vacation bude o kriminálníkovi, jenž si má odsedět pár let v mexickém vězení, kde není vůbec snadné přežít. Naštěstí se spřátelí s devítiletým klukem, jenž mu pomůže neskončit s nožem v zádech. Tina Fey a Steve Carell se v dubnu objeví v komedii Date Night a už plánují další spolupráci. V Mail-Order Groom si hlavní hrdinka objedná manžela z východní Evropy, takže bude veselo. Režírovat by mohl Jay Roach (Fotr je lotr) nebo Richard Linklater (Škola rocku).

Clint Eastwood doplnil obsazení svého nadpřirozeného thrilleru Hereafter o Bryce Dallas Howard, která se tak přidává k Mattu Damonovi. Ve filmu se trojice hrdinů bude setkávat nezávisle na sobě se smrtí v jejích různých podobách a tvarech. Se smrtí se nesetká Ali Larter z Hrdinů, na tu totiž pravděpodobně čekají mimozemšťané. Mohla by si totiž zahrát hlavní ženskou roli v remaku seriálu Ufo. Ještě lépe na tom bude Rene Russo, o níž jsme už hodně let neslyšeli. Objeví se totiž v Thorovi, kde si zahraje královnu Asgardu a hrdinovu nevlastní matku. A především skutečnou matku hlavního záporáka Lokiho. V severské rodině bude asi sranda.

A teď nějaké horory. Chystaný remake klasiky Creature From the Black Lagoon by nakonec mohl režírovat chráněnec Ridleyho Scotta Carl Erik Rinsch. Na to, že ještě nic nenatočil, slýcháme jeho jméno docela často. Původně plánovaný režisér Breck Eisner se přesunul k jinému remaku. Chystá se totiž na novou verzi Cronenbergových Mláďat, což je hodně veselá podívaná. No a zombie variaci na romantické téma Pride and Prejudice and Zombies s Natalií Portman by měl natočit tvůrce Tří králů David O. Russell.

Ošklivé věci se dějí okolo čtvrtého Spider-Mana. Sam Raimi se hádá se studiem o záporákovi. Režisér by chtěl, aby byl ve filmu Vulture, což se studiu nelíbí. Koho by preferovali zástupci Sony, to zatím bohužel nevíme. Co se týče čtvrtých Pirátů z Karibiku, Rob Marshall tvrdí, že pokud půjde všechno tak, jak by mělo, mohlo by se na filmu začít pracovat už v létě. Vše závisí na tom, jak bude mít čas Johnny Depp a kdy bude hotový scénář.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace