Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robin Hood trochu comicsově?


ikona
Mr. Hlad
comicsthor
Je v Hollywoodu vůbec ještě někdo, kdo nehrál v comicsu?  

Potřebujete udělat z nějakého talentovaného ale nepříliš známého herce rychle hvězdu, která by fungovala jako magnet na diváky a její jméno by bylo ozdobou plakátů? Stačí jediné, nacpěte ho do nějaké to comicsové adaptace.

Ještě před rokem by Chrise Hemswortha neznal nejspíš vůbec nikdo. Objevil se sice ve Star Treku, ale nedožil se ani desáté minuty, potom trochu zlobil v aktuálním Dokonalém úniku, ale rozhodně se nedá říct, že by to byl člověk, jehož kariéru by stálo za to sledovat. Pak ale dostal životní šanci. Za dva roky ho uvidíme v Thorovi, na podzim povede partyzánský oddíl amerických středoškoláků v Rudém úsvitu a pokud si nějak výrazně nepokazí kariéru, mohla by z něho být velká hvězda. Bez Thora by ale nejspíš nikoho nezajímal.

Podobný osud by mohl čekat i Jeremyho Rennera. Jeho jméno na MovieZone moc lidí asi znát nebude, ale zahrál si poměrně velké role v 28 týdnů poté nebo ve S.W.A.T. Nedávno se navíc v hodně dobrém světle předvedl ve válečné pecce Hurt Locker a chvilku se o něm mluvilo jako o novém Šíleném Maxovi. To mu sice nevyšlo, ale zdá se, že by se pro něho možná našla role právě ve zmíněném Thorovi. Renner by si prý mohl zahrát roli hrdiny jménem Hawkeye, což je takový naštvaný superlučištník. Nejde o žádnou velkou comicsovou hvězdu, takže pokud se do kin někdy podívá, bude nejspíš krýt záda právě Thorovi, ale od něho už je to k vlastnímu filmu jen kousek. Ryan Reynolds by o tom mohl vyprávět, zahrál si pět minut ve Wolverineovi a teď dělá na Green Lanternovi i na sólovce Deadpoola. Renner by si každopádně zasloužil pořádně nastartovat kariéru, tak snad se podaří tuhle postavu do Thora protlačit. Jeho jméno navíc zaznělo i v souvislosti s Kapitánem Amerikou, tam ale nejspíš bude nutné sehnat nějakou větší hvězdu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace