Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poslední zloději na světě


ikona
Mr. Hlad
sam worthington
Sam Worthington chystá opravdovou poslední loupež.  

Sam Worthington jede. V Avatarovi dostal životní šanci, ve čtvrtém Terminátorovi zastínil Christiana Balea a zdá se, že v Souboji Titánů bude za drsňáka, proti kterému Charles Bronson vypadá jako ubrečený Sean Penn v Jmenuji se Sam. Tenhle Australan zkrátka ví, jak si získat pozornost diváků.

A teď to vypadá, že se pustí do dalšího poměrně zajímavého projektu a i když půjde o comics, podle všeho se nemusíme obávat, že by Worthington nosil nějaké upnuté tepláky a zachraňoval svět před mimozemšťany, kteří chtějí všem obyvatelům Země ukrást pravou plíci. The Last Days of American Crime bude spíš hodně originální heist movie. Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kdy svět trpí pod útoky teroristů a je nutné s tím konečně něco udělat. Americká vláda přijde s chytrým ale poměrně extrémním řešením. Začne tajně vysílat signál, jenž každému zabrání přemýšlet a nebo vykonávat protiprávní skutky. Tenhle postup pochopitelně není úplně košer, takže aby si nikdo nevšiml, že se blíží orwellovský rok 1984, spustí vláda velkou měnovou reformu, kdy jsou peníze nahrazeny digitálními platebními kartami, jež si může člověk u speciálních „stanic“ nabíjet ze svého účtu.

Hlavní hrdina Graham Brick bude zloděj, který toho ale v životě nikdy moc neukradl. Teď ale vycítil svou životní šanci a rozhodne se spolu se svými kolegy uloupit jednu tuhle nabíjecí stanici a tím získat neomezený přístup k penězům. Všechno se ale pokazí v okamžiku, když noviny zjistí, že vláda hodlá spustit svůj protizločinecký program. Brick a jeho parta teď mají jen týden na to, aby svůj úkol provedli. Pak už totiž nebudou mít šanci ukrást ani lízátko. Zní to poměrně originálně a potenciál k zábavnému lupičskému filmu tu určitě je, zatím ale není venku jméno režiséra ani scénáristů, takže doufejme, že Worthington skončí v dobrých rukách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace