Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruckheimerova emzácká legie


ikona
KarelR
disneyjerry bruckheimer
Svítá v Jerryho životě na nářezovější časy? 

Jerry Bruckheimer našel ve spolupráci s pány od Disneyho nový smysl života. Místo nabušených eRkových akčňáků teď produkuje dobrodružné filmy pro celou rodinu, jejichž výčet začíná být sakra dlouhý. Za námi jsou nějaké ty díly Lovců pokladů a Pirátů z Karibiku plus G-Force, příští léto se potom budou nakopávat nové série Prince of PersiaThe Sorcerer's Apprentice. A samozřejmě se na další plavbu vydá Jack Sparrow.

Přestože výsledky tohohle paktu zatím nebyly nějaké kvalitativní terno, svému účelu posloužily víc než dobře (= vydělaly tunu peněz), tudíž není důvod v něm nepokračovat. A protože se dlouho ohlašovaný The Lone Ranger ne a ne hnout z místa, Disneyovci s Bruckheimerem začali pomrkávat po plánu B, kterým je adaptace sci-fi comicsu Alien Legion. Na filmové verzi 80's klasiky od Epic Comics už nějaký ten pátek pracuje scenáristické duo Derek Haas a Michael Brandt (Wanted, A-Team) a konečně to začíná vypadat, že by jejich (celkem třetí) verze scénáře mohla být tou pravou.

Díky čemuž by nám nějaký šikula mohl nadělit pořádnou válečnou scifárnu, protože myšlenka Alien Legion spočívá v tom, že kdesi ve vesmíru existuje vojenská jednotka připomínající francouzskou cizineckou legii, ve které bojují lidé po boku mimozemšťanů. Zní to moc pěkně, jsou tu ale dva očividné problémy. Tím prvním je Bruckheimerova současná časová vytíženost, která Alien Legion odsouvá minimálně pár let do budoucnosti, a tím druhým něco ještě o chlup horšího. Nesmíme totiž  zapomenout na to, že má za touhle vesmírnou řežbou stát Disney, což nejspíš znamená další rodinné dobrodružství ve stylu Pirátů. Nejlepší by bylo, kdyby se Jerry utrhnul a svůj první krok do žánru sci-fi si pohlídal sám, jenže takovéhle naděje na eRkovou pecku jsou mizivé. O vývoji vás i přesto budeme informovat, třeba se stane nějaký malý zázrak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace