Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akce i pro seniory


ikona
Mr. Hlad
bruce willis
Herci před důchodem chystají poslední pořádnou řežbu.  

Pokud máte rádi herecké legendy, můžete si je teď užít v českých kinech ve filmu Pamětnice. Sešlo se jich tam víc než dost. V Hollywoodu se jedno takové setkání filmových veteránů také chystá, namísto vzpomínek na staré časy ve škole a řešení rodinných problémů ale budou vzduchem létat kulky.

Řeč je teď o adaptaci comicsu Warrena Ellise a Red. Už jsme o něm psali několikrát, takže jen ve zkratce. Bruce Willis si tu zahraje bývalého agenta CIA, jenž je teď na odpočinku a snaží se zapomenout na všechny ty ošklivé věci, které pro Agenturu musel udělat. Nový šéf CIA Morgan Freeman má ale pocit, že bývalý zaměstnanec toho ví až příliš, a tak se ho rozhodne zlikvidovat. Tenhle vysloužilý zabiják má ale tužší kořínek, než si jeho protivník myslí. A rozhodně se nenechá zastřelit jen tak bez boje. Willis a Freeman jsou hodně solidní jména, avšak režisér Robert Schwenke získal pro adaptaci comicsu, v němž se v podstatě buď jen zabíjí nebo filozofuje, pár dalších zajímavých herců.

Už pár týdnů se ví, že v roli jedné z agentek se objeví oscarová Helen Mirren. Teď k ní přibyl seriálový plastický chirurg a padouch z Fantastické čtyřky Julian McMahon, jenž si zahraje jednoho ze záporáků. Podobnou roli bude mít i Brian Cox, který se objeví coby Willisův protivník z minulosti. Richard Dreyfuss bude za zlého a zkorumpovaného miliardáře a Ernest Borgnine (ročník 1917) si zahraje archiváře CIA. Dál dorazí ještě například John C. Reilly nebo Mary Kay Place. Až na pár výjimek jde o herce staršího data narození, každopádně ale nemusí nikoho přesvědčovat o svých schopnostech a zdá se, že Willis, jenž by si po Náhradnících potřeboval napravit reputaci, bude obklopen více než odpovídajícími parťáky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace