Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 46/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Méďa Béďa, další zamilovaní upíři, transexuál Nicole Kidman, Jamie Foxx v ženských šatech a další porce novinek, které se jinam nevešly.  

Gwyneth Paltrow se objeví vedle Nicole Kidman v dramatu The Danish Girl. Kidman si tu zahraje vůbec prvního transexuála a Paltrow se objeví v roli její/jeho ženy. Režírovat bude tvůrce filmu Ať vejde ten pravý Thomas Alfredson. Dana Aykroyda čekají také zajímavé věci. On a Bill Nighy doplní Simona Pegga a Davida Tennanta ve filmu Johna Landise Burke & Hare, v němž hlavní hrdinové kradou mrtvoly a prodávají je univerzitě na lékařské pokusy. Jo a taky by mohl namluvit Méďu Béďu  v připravované filmové adaptaci.

Pokud ale před kreslenými medvědy preferujete horory, možná vás bude zajímat, že Hideo Nakata chystá svůj druhý americký film. Voice from the stone bude příběhem dětské psycholožky, která zjistí, že duch matky jednoho z jejích pacientů chce získat její tělo, aby mohl být se svým synem. Milovníci upírů se dočkají remaku parádní Hůrzné noci a režisérka Kdopak to mluví Amy Heckerling chystá upíří romanci s prostým názvem Vamps. V hlavní roli se objeví Krysten Ritter.

A teď k drsňákům. Clint Eastwood obsadil do svého chystaného nadpřirozeného trhilleru Hereafter belgickou herečku Cecile de France, kterou si můžete pamatovat z krváku Noc s nabroušenou břitvou. John Cusack si zase myslí, že by mohl být ideálním představitelem Jesseho Custera v comicsové adaptaci Preacher, kterou chystá Sam Mendes. A Viggo Mortensen by se nebránil účasti ve „vyplňovacím“ filmu mezi Hobitem a Společenstvem prstenu. Obsazení chystaného remaku A-Teamu doplní Dwight Shultz. Chlapík, který dabuje každou třetí počítačovou hru, se objevil v originálním seriálu, takže půjde pouze o čestnou roličku. J. J. Abrams se zatím nechystá na Kingovu Temnou věž. Není čas.

V baletním hororu Black Swan, který točí Darren Aronofsky, se k Natalii Portman a Mile Kunis přidají Winona Ryder, Vincent Cassel nebo Barbara Hershey. Milla Jovovich tančit nebude, ale zapojí se do konspirace světových rozměrů. Zahraje si hlavní roli ve filmu The Winter Queen a děj se bude odehrávat v roce 1876 v Rusku. Původně měl režírovat Paul Verhoeven, nakonec byl ale projekt odsunut k ledu. Teď ho ale na svět opět vytáhl Fyodor Bodnarchuk.

Jamie Foxx a Martin Lawrence by se mohli objevit ve filmové adaptaci svých vlastních starých skečů a v rolích hrdinek jménem Shenenah a Wanda. Nevím, jestli další černošské herce v ženských šatech ustojím. D. J. Qualls se za nikoho převlékat nebude, ale objeví se v remaku prý velmi dobré kanadské komedie Fathers & Guns, v níž se policejní duo vytvořené otcem a synem, kteří k sobě nemají moc blízko, musí vydat na tajnou misi na terapeutický kemp pro rozhádané rodiče a jejich potomky. A jako poslední věc Moneyball. Projekt Stevena Soderbergha s Bradem Pittem v hlavní roli studio sice odpískalo, teď by se k němu ale rádo vrátilo. Režírovat by mohl tvůrce 500 Days of Summer Marc Webb nebo režisér Capoteho Bennett Miller.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace