Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Conan, Spidey a castingová divočina


ikona
Mr. Hlad
conanspider-man 4
Kdo by se mohl objevit v novém Conanovi a Spider-Manovi? 

Hollywood někdy dokáže překvapit. Třeba když se producenti už hodně let vyhlíženého pokračování Conana rozhodnou dát režii Marcusu Nispelovi, člověku, jenž natočil tři filmy, z nichž žádný nebyl příliš dobrý a ten poslední – Pátek třináctého – byl vyloženě zlo.

Hollywood však umí překvapit i pozitivně. Hlavní hvězda pro nového Conana se sice stále ještě hledá a údajně by tvůrci rádi viděli máchat obrovským mečem někoho méně známého, ale hledání herců pro vedlejší role je zdá se v plném proudu. Producenti, kteří jsou mimochodem zodpovědní i za The Expendables, se rozhodli kontaktovat Dolpha Lundgrena. Ten neměl v kinech film už několik let, ale z upoutávky na akční flák Sylvestera Stallonea to vypadá, že je stále ve formě. Koho nebo co by si Lundgren mohl zahrát však netuší ani on sám. Ve hře je záporák Khalar Singh nebo třeba Conanův otec. Každopádně skandinávský béčkař by se s trochou štěstí zase v kinech mohl objevit.

Pro čtvrtého Spider-Mana podle všeho Sam Raimi také hledá někoho, kdo by jeho filmu dodal trošku akce. Nedávno jsme psali o tom, že Peter Parker by se měl porvat s Lizardem a teď padlo i jméno Black Cat. Její skutečné jméno je Felicia Hardy a díky ošklivé minulosti, v níž figuruje i znásilnění, to nemá v hlavě úplně v pořádku. Vycvičila se v různých formách bojových umění,  převléká do přiléhavého kočičího kostýmu a dělá binec nejen na Manhattanu, ale i ve Spider-Manově hlavě. Ti dva k sobě mají totiž občas hodně blízko a někdy si zase jdou tvrdě po krku. Black Cat je každopádně zajímavá postava, která by mohla Raimiho comicsovku docela zásadně oživit, tak uvidíme. V její roli by se prý mohla objevit Rachel McAdams, z čehož máme v redakci velkou radost, ten kostým by jí určitě slušel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace