Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Samá akce pro Morela


ikona
Mr. Hlad
pierre morel
Režisér 96 hodin akční žánr jen tak neopustí. 

Pierre Morel nám v redakci dělá radost skoro stejně, jako dělá radost Lucu Bessonovi. 96 hodin vydělalo tak moc, že to nejspíš nečekal ani ten největší optimista a k tomu navíc šlo i o hodně dobrou akční podívanou, která šikovnému francouzskému režisérovi otevřela dveře do Hollywoodu.

Morel brzy zkusí navázat na úspěch svého předchozího kousku špionážní akcí From Paris With Love, kde bude pod Eiffelovkou dělat binec John Travolta. Režisér už si ale začal vybírat další projekty a jak to tak vypadá, ve všech budou umírat lidé, vybuchovat auta a vystřílené kulky se budou počítat na kilogramy. Po své pařížské štaci by se měl totiž pustit do thrilleru s názvem Signals. O ději není nic moc známo, ale údajně by mělo jít o příběh ve stylu špionážní klasiky Sidneyho Pollacka Tři dny Kondora. Nejspíš ale můžeme počítat s tím, že Morel bude zase více střílet než mluvit.

To ale není zdaleka všechno. Když váš film vydělá čtvrt miliardy dolarů v žánru, který jinak prakticky nikoho nezajímá, otevřou se vám dveře úplně všude. Dokud se tedy Pierre Morel bude pohybovat ve světě agentů, vládních zabijáků a naštvaných Liamů Neesonů, bude mít nejspíš o práci postaráno. Údajně krom Signals pracuje ještě na špionážním thrilleru odehrávajícím se v Japonsku a akčním filmu z prostředí Jižní Ameriky. Tenhle chlapík má zkrátka fofr a v době, kdy i dvoumetroví svalovci typu Vin Diesel nebo The Rock musí hrát v rodinných komediích, by se mohl stát přesně tím, co skomírající žánr akčních podívaných potřebuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace