Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bouchač z bronzu přichází


ikona
Mr. Hlad
doc savageshane black
Slavný brakový hrdina a ještě slavnější scenárista dohromady? 

Doc Savage je jméno, které většině českých filmových diváků nic neřekne, avšak za mořem jde o hrdinu, jehož zná prakticky každý. Jeden z nejslavnějších literárních bouchačů a symbol brakové literatury z počátku minulého století si ale svůj film zaslouží.

Jeden už by tu byl, ale na Muže z bronzu z roku 1975 si u nás nevzpomene nejspíš skoro nikdo. A ani to nevadí, protože údajně o žádnou velkou pecku nešlo. Jak už ale bylo řečeno na začátku, Doc Savage je jeden z těch hrdinů, kteří by svůj velký a dobrý film mít měli. A tak ho dostane. Tenhle lékař, vědec, vynálezce a především člověk s postavou dobře rostlého medvěda a dobrodruh každým coulem, se stal inspirací pro spoustu dalších hrdinů a třeba takový Superman nebo Batman od něho v jistém směru doslova opisovali. A možná právě proto si někdo v Hollywoodu řekl, že je s adaptací potřeba malinko pohnout a ukázat světu „toho prvního a nejlepšího.“

A tak na scénu přichází Shane Black. Scenárista, jenž je zodpovědný za Smrtonosnou zbraň, Posledního skauta a režii si vyzkoušel u Kiss Kiss Bang Bang, dostal za úkol napsat smysluplný dobrodružný příběh z třicátých let a když mu to půjde hodně dobře, možná se postaví i za kameru. Produkčně ho bude hlídat Neal Moritz, jenž je zodpovědný třeba za xXx, takže bychom nemuseli být ani moc překvapení, kdyby se v roli svalnatého kolegy Indiana Jonese objevil třeba i Vin Diesel. Nějaké další nápady?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace