Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Conan si je podá všechny!


ikona
Mr. Hlad
conan
První informace o ději nového Barbara Conana.  

Pán prstenů nastartoval vlnu adaptací fantasy příběhů, která však v poslední době trošku opadá. Možná je to tím, že filmaři se rozhodli zaměřit se spíše na rodiny a děti a pořádně drsnou fantasy řezničinu jsme tu neměli hodně dlouho.

A přitom je tu Conan. Literární legenda, hrdina dvou filmů a první významná role Arnolda Schwarzeneggera. Potenciální trojka měla zkrátka všechno, co by měl mít zajímavý projekt, ale přípravy trvající několik let zapříčinily, že i ti nejvěrnější fanoušci začali ztrácet víru v to, že se jejich oblíbený hrdina ještě někdy podívá do kina. Už nějakou dobu se ale dějí okolo Conana zajímavé věci. Natáčení by mělo údajně začít v únoru v Bulharsku a za kameru se postaví jeden z nejméně zajímavých drsňáků současného Hollywoodu. Marcus Nispel, režisér nového Texaského masakru motorovou pilou, strašlivého Pátku třináctého a mizerné conanovské vykrádačky Cesta bojovníka, zkrátka není člověk, kterého bychom rádi viděli šéfovat návratu naštvaného barbara.

Fanoušky téhle literární a filmové legendy ale snad potěší nástin příběhu, s nímž tvůrci nedávno přišli. Záporákem bude jakýsi Khalar Singh, jenž kdysi vyvraždil Conanovu vesnici a teď se spolu se svou armádou chystá najít královnu Acheronu a využít její krev k vyvolání pekelných monster, světovládě a tak podobně. Prostě klasika. Conan se tedy nebude mstít jen za nepěkné zážitky z dětství, ale s pomocí přítelkyně a ochránkyně královny Tamary ho čeká i zachraňování světa. Nic moc originálního se od nového Conana nejspíš nečeká, a tak by i takhle prostinký příběh (moc zvratů v něm nejspíš nebude) měl bez větších problémů fungovat. Conan by v Nispelově režii měl mít něco mezi dvaceti a třiceti lety, takže pokud máte návrh na někoho, kdo by odpovídal tomuto věku a zároveň měl místo bicepsů pneumatiky od traktoru, podělte se s ostatními v diskuzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace