Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další světy na dosah


ikona
Mr. Hlad
kirsten dunst
Chystá se fantasy o alternativních světech se Spideyho milovanou.  

Fantasy žánr se po Pánovi prstenů rozhodně nerozjel tak dobře, jak milovníci elfů, trpaslíků a podobné havěti doufali. Namísto seriózních adaptací se totiž začaly objevovat většinou bezkrevné dětské příběhy, jejichž autoři si obyčejně mysleli, že triky a jméno knihy z filmu automaticky udělají hit.

Naštěstí to ale vypadá, že originalita z tohoto žánru ještě úplně nevymizela. Projekt Upside Down totiž zní alespoň na papíře poměrně zajímavě. Děj se bude zabývat existencí paralelních vesmírů a světů. Jednoho dne se totiž stane, že člověk namísto obyčejného nebe a mraků slibujících řádně vlezlý déšť uvidí na nebi svět. Lesy, oceány, města a jejich obyvatele. Tenhle svět sice bude částečně stejný jako ten náš, avšak pár rozdílů tu bude a fyzikální zákony se tu také budou řídit trochu jinými pravidly. Problémy s gravitací by ale samotné zápletku utáhly jen stěží.

Hlavním hrdinou tedy bude mladý muž z našeho světa, který se zamiloval do dívky z toho nového a musí se vydat na dlouhou a podivnou cestu, aby se s ní opět shledal. Režie se ujme nováček Juan Diego Solanas a před kamerou se mu budou prohánět Kirsten Dunst a Jim Sturgess. Těžko říct, co ž Upside Down nakonec vypadne, každopádně ale zní celé téma poměrně zajímavě a potenciál k originálnímu a vizuálně působivému fantasy by tu určitě byl. Jen to teď nepokazit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace