Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Redakční změny za svitu luny


ikona
Cival
moviezoneredakce
Když někdo odchází, musí někdo jiný přijít... 

Zase jednou tu máme interní hlášení. Jak už asi kdekdo z vás ví nebo alespoň tuší, věčný kolega a spoluzakladatel MovieZone k0C0UR zhruba na rok opouští naši krásnou republiku. Odjezd našeho nejslavnějšího čtenáře Ravenhorna do zahraničí (na konkrétní destinaci se mě neptejte) k0C0URa tak hluboce zasáhl, že se rozhodl taky vzít do kočičích a zmizet za hranice. Zhruba rok se bude z k0C0URa radovat britská metropole, a protože v Londýně není moc dobré pokrytí internetem, museli jsme hledat částečnou náhradu, která by za něj zvládla převzít většinu psaveckých povinností.

Užitečné jsme se rozhodli spojit s příjemným, a tak jsme vyhlásili konkurz o dvou kritériích. Jednak jsme chtěli splnit náš slib entitě ivanka.suhinka, která si přála, abychom v rámci objektivního informování o kinematografii přizvali do týmu osobu, která bude psát hezky o fenoménu Twilight. Zadruhé jsme museli splnit naše smluvní podmínky a najít redaktora, jehož nick bude na šest písmen, bude začínat písmenem K a končit na R. Najít takovou osobu nebylo snadné, ale dokázali jsme to, a proto teď můžeme v našich řadách uvítat Karla Ryšku, skrytého pod nickem KarelR.

 

Letitý čtenář a extrémně pracovitý ex-šéfredaktor Gorilly se nechal stáhnout do našich osidel. Přispívat bude pestrou škálou textů o Novém měsíci, Zatmění, koníčcích Kristen Stewart, pubertálních traumatech Roba Pattinsona a – samozřejmě, jak jinak – o depilačních trendech v domácnosti Taylora Lautnera. Snad to k nám přivábí nové čtenářky a zejména čtenáře… ty stávající můžeme ujistit, že se dočkají i nemalé sumy novinek, trailerů, textů o seriálech (Stargate, Dollhouse…) nebo V.I.M., na které se tenhle ctitel klasického Hollywoodu jistě třepe.

Z posily vytěžíme i české titulky k nejnovějším trailerům (upozorní vás na ně vlaječka na hlavní stránce), a to zhruba s kadencí dvou až tří otitulkovaných trailerů týdně. Ani k0C0UR se neflákal a na rozloučenou vykouzlil přehled tematických článků, soupis speciálů (bohužel jen letošní se téhle novinky dožily), konečně opravil statistiky a anihiloval dead linky v diskuzních fórech. A v neposlední řadě v uživatelském nastavení zpřístupnil možnost trvalého nalogování.

Korekce blogů se řeší, měli byste se jí dočkat snad zkraje listopadu, kdy se MZ dožije i středně výrazných designových proměn. Snad oceníte dnešní úpravy a snad se lehké změny budoucnosti dočkají pozitivnějších reakcí, než jaké provázely poslední lehkou transformaci.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (59)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace