Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #6 s pornem i Hannibalem


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Chcete vědět, jak to vypadá s remakem Stmívání, intimními problémy Hugha Jackmana a jak se točily filmy před dvaceti lety? 

I tento týden přinesl nejednu kuriozní novinku nebo překvapující informaci. Proto pro vás máme i tentokrát desítku těch nejvypečenějších kousků, které alespoň malinko souvisí s filmem.  

Remake týdne

Tvůrci filmů pro dospělé (teď nemyslíme ty filmy, kde se zabíjí, ale kde se souloží), mají velkou fantazii a není žádnou novinkou, že často sáhnou po filmovém hitu a předělají ho tak, aby více vyhovoval jejich žánru. Dočkali jsme se pornoverzí Pána prstenů, Star Treku, Hvězdných válek i dalších filmů, teď se ale na fanoušky těchto osobitých remaků chystá erotická verze seriálového hitu Dexter a především Stmívání. Neoficiálně se tvrdí, že najatí scénáristé, kteří měli původní scénář upírské romance něčím opepřit, svou práci odvedli za sedmnáct minut.

Reklama týdne

Ninjové, Chuck Norris, Dolph Lundgren ve slipech a s obřím mečem, Charles Bronson, Sylvester Stallone v nejhorším filmu své kariéry, zamilovaný důchodce Michael Caine. To všechno a mnohem víc světu dala dnes již mrtvá společnost pánů Menahema Golana a Yorama Globuse Cannon Films. Dnešní pětadvacátníci mají ale s touhle dvojicí notorických béčkařů spojené své dětství a mládí. Byly to časy, kdy byl Michael Dudikoff cool a He-Man největší hrdina na světě. Kdo tuhle dobu zažil, tomu to vysvětlovat nemusíte. Kdo ne, tomu to nevysvětlíte. Dobové propagační video Cannon Films má ale grády i po letech. We`re Cannon Films. And We`re dynamite!

Podivný pár týdne

Bradley Cooper si díky Pařbě ve Vegas vysloužil postavení největšího sympaťáka Hollywoodu. Renée Zellweger je na tom ale podstatně hůř a i když má doma Oscara, nejsou na ni v poslední době zvědaví diváci, kritici a vlastně vůbec nikdo. Krom toho je fakt, že se rozhodně neřadí mezi největší filmové krasavice a v tomhle žebříčku okupuje často až ty nejposlednější příčky. Teď se ale ti dva dali z jakéhosi důvodu dohromady a člověk se při pohledu na jejich společné fotografie jednoduše musí ptát, proč se tak stalo. Láska asi opravdu existuje a není to jen mýtus jako Atlantida nebo eskymáci.

 Překlad týdne

To, že si na sebe čeští distributoři svými vychytralými překlady občas upletou bič, víme všichni. Každý, kdo v trafikách před několika měsíci objevil DVD thajské mlátičky Tom Yum Goong pod klamným názvem Ong-Bak 2, byl zvědavý na to, jak si překladatelé poradí s faktem, že Tony Jaa stačil natočit opravdové pokračování svého hitu. Bude se skutečný Ong-Bak 2 jmenovat Ong-Bak 3? Nebo sáhnou překladatelé k podpásovce, prohodí názvy a pojmenují ho Tom Yum Goong? Použijí snad rovnou anglický název Tom Yum Goong The Protector? Ani jedno, lenost zvítězila nad nápaditostí a chaos rozdrtil snahu o alespoň částečný řád. Skutečný Ong-Bak 2 tedy můžete najít v trafikách pod názvem… Ong-Bak 2: Pomsta.

Distribuční úlet týdne

Člověk se někdy až diví, jaká zvěrstva se objeví v kinech. A jaká zvěrstva se objeví v českých kinech. Díky tématu je poměrně logické, že jinak k zblití špatná Kněžna Libuše okusí přítmí českých kinosálů, proč se k nám ale dostane film s názvem Hercules 3-D, to je záhada. Rodinná komedie s Hulkem Hoganem a jeho dětmi v hlavních rolích je něco, co by nikdy nikdo neměl vidět a jediné logické vysvětlení, proč má naplánovanou premiéru na polovinu letošního prosince, je fakt, že někdo v Atypfilmu fandí wrestlingu nebo že distribuce spoléhá na taktiku, že si filmoví diváci spletou tuhle šílenost se Soubojem titánů. Dejte si pozor, v něm Hulk Hogan nehraje.

Přiznání týdne

Al Pacino nedávno poskytl rozhovor New York Times a došlo i na otázky týkajících se jeho hereckých začátků. A dozvěděli jsme se docela zajímavé věci. V šedesátých letech, ještě dávno před tím, než se z Pacina stal Don Michael Corleone, dělal dnešní majitel Oscara poměrně nehezké věci. Bylo mu dvacet, vykašlal se na školu a odjel na Sicílii, kde však zjistil, že na něj žádné štěstí nečeká. A přiznal se, že aby měl alespoň kde spát a co jíst, poskytoval starším ženám služby, o nichž se obyčejně v dobré společnosti nemluví. Pacino zkrátka tak napůl provozoval před svou hereckou profesí ještě jednu, takovou lehce intimnější. Konzervativnější filmoví diváci možná nad jedním z nejlepších herců druhé poloviny dvacátého století zlomí hůl, ale na druhou stranu – kdyby ze sebe neudělal prostituta, přišli bychom asi o slušné množství zatraceně dobrých filmů. Takže díky sexuálně nevyžitým Italkám za to, že nám Pacina krmily a nenechaly ho spát pod mostem.

Podvod týdne

Když máte k dispozici trojici filmů se stejným hrdinou, můžete celku říkat trilogie. Když jich máte víc, můžete ho nazvat ságou. Kanibal Hannibal Lecter se objevil hned v pěti filmech a zahráli si ho tři herci, takže ságou se může bezpochyby po právu nazývat. Na Blu-Ray discích teď vychází Hannibalovi kolekce, ještě než po ni ale sáhnete a nejslavnějšího filmového lidojeda ubytujete na čestném místě ve své videotéce, pořádně si přečtěte, co kupujte. Pod hrdým názvem The Hannibal Collection se totiž ukrývají pouze tři filmy. Lovec lidí, kde si v režii Michaela Manna Lectera zahrál Brian Cox, legendární Mlčení jehňátek Jonathana Demmeho a nepříliš povedený Hannibal Ridleyho Scotta. Červený drak a Hannibal – Zrození tu prostě nejsou. Ne že by šlo o nějak zvlášť dobré filmy, ale když už někdo vydává „kolekci,“ bylo by fajn, aby v ní bylo všechno. Mimochodem na discích s Lovcem lidí a Hannibalem budete bonusy hledat marně.

Video týdne

Lidem se dost těžko vysvětluje, že když se člověk živí tím, že píše o filmech, neznamená to automaticky, že je to asociál, který se bojí kontaktu s čímkoliv živým a celý svůj den tráví tím, že čumí na televizi nebo do počítače. Tenhle moderátor však filmovým publicistům zrovna dobrou službu nedělá - i když je na place Iron Mana 2

Objev týdne

Hugh Jackman je sice hvězda, ale i on má své potřeby. Na rozdíl od ostatních slavných herců se ale nebojí mluvit o své sexualitě otevřeně. Austrálie Baze Luhrmanna sice v kinech lehce prošuměla, ale Jackmanovým fanouškům a fanynkám prozradil na jejich oblíbenou celebritu opravdu pikantní informace. Při prvním zhlédnutí filmu jste to možná nezaregistrovali, ale na diskusním fóru na Okounovi byli naštěstí pozornější.

Hádanka týdne

Poznáte filmovou hvězdu, která je v současnosti napůl na odpočinku a napůl v důchodu?

Minule jste měli za úkol poznat mladého Neila Patricka Harrise a Angelinu Jolie.

Další várka netradičních novinek a informací vás čeká zase příští víkend.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace