Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Turistka Angelina Jolie


ikona
Mr. Hlad
angelina joliesam worthington
Velké změny u thrilleru The Tourist. 

Ať už člověk má nebo nemá rád Angelinu Jolie, jedna věc je fakt. V Hollywoodu bychom jen těžko hledali jinou herečku, která vypadá dobře v akční roli. Zkoušely to Milla Jovovich, Halle Berry, Michelle Rodriguez nebo Charlize Theron, ale jediný, kdo si vydobyl respekt fanoušků, byla právě Angelina.

To nejspíš došlo i tvůrcům chystaného thrilleru The Tourist. V něm se původně měla objevit právě Charlize Theron, ale ta se nakonec s tvůrci rozloučila a hlavní role tak zůstala volná. Angelina Jolie sice ještě není oficiálně obsazena, ale pro akčnější ženskou roli by to byla nejlogičtější volba. Děj vypráví o mladém americkém turistovi, který se nedobrovolně stane součástí nebezpečné hry jedné agentky Interpolu. Ta se totiž rozhodla nic netušícího mladíka využít v souboji s nebezpečným gangsterem. V hlavní mužské roli by se měl objevit Sam Worthington, jenž nahradil Toma Cruise.

A aby toho nahrazování nebylo málo, ke změnám došlo i na místě režiséra. Původně měl všemu šéfovat Bharat Nalluri, jenž si udělal jméno na televizní pecce Tsunami: Následky. Na druhou stranu je zodpovědný i za poměrně hodně nepovedenou třetí Vránu, takže pokud se producentům podaří ukecat někoho zkušenějšího, bude to fajn. Otázka ale je, jestli tvůrcům vůbec Angelina Jolie kývne. Teď totiž pracuje na thrilleru Salt, kde se objeví v roli agentky neprávem obviněné z těžkých zločinů a jestliže se jí po jednom thrilleru nebude chtít jít hned do druhého, budou mít tvůrci The Tourist nejspíš problémy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace