Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S Mačetou na Predátory


ikona
Mr. Hlad
danny trejopredatorpredator 3robert rodriguez
Predátoři mají první hereckou hvězdu. A na co se vlastně u nich můžeme těšit? 

Jak si v kinech povede další díl z filmové série o mimozemských lovcích můžeme zatím jen hádat. Rozhodně se nedá říct, že Robert Rodriguez v roli producenta je jistota, protože všichni víme, že člověk, který je schopen natočit reklamu na růžovou barvu ve 3-D (třetí Spy Kids) a pár let před tím nabíjet brokovnici s pomocí žeber stále žijícího upíra (Od soumraku do úsvitu), může přijít s čímkoliv.

Tak si ale shrňme to, co víme a to, co tušíme. Děj Predators se bude odehrávat na mimozemské planetě, kam se dostane vojenská jednotka. V ní by údajně měli být mimo jiné r Rus, latinoameričan, černoch a určitě i nějaký ten běloch. Nic moc dalšího o příběhu známo není, snad jen to, že Rodriguez ve scénáři vycházel z toho, co před nějakými deseti lety chtěl sám použít v nikdy nenatočením Predátorovi 3. Za kameru se posadí Nimród Antal, jehož Revizoři ukázali, že i v Maďarsku se dá natočit film, který má drive. Rozhodně je to zajímavá volba, mezi finální šestku potenciálních režisérů se však dostali i Neil Marsahall (Soudný den, Pád do tmy), Michael J. Bassett (Solomon Kane, Pustina) a Bill Duke (černošská gangsterka Gangster). Kdyby se za kameru postavil ten poslední, byl by Rodriguez za frajera, protože Duke si zahrál člena komanda v prvním Predátorovi.

A teď pár novinek. I když nijak zásadních. Predators dostali první hereckou hvězdu a není jí nikdo jiný než Danny Trejo. Nelze říct, že bychom to nečekali, tenhle potetovaný mexický drsoň je Rodriguezovým talismanem a po Machete z něj snad bude i solidní akční hrdina. Jak velká bude jeho role nebo koho si zahraje však zatím nikdo neví. Ví se ale, že design mimozenských zabijáků bude vycházet z toho, jak vypadal ten úplně první Predátor. Pokud se vám tedy nelíbily změny v AvP, budete mít nejspíš radost. Jo a naposledy – o cameu Arnolda Schwarzeneggera zatím nikdo nic neví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace