Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S bubáky na věčné časy


ikona
Mr. Hlad
david cronenbergsam raimi
Co chystají Sam Raimi a David Cronenberg? 

Horory se dnes v kinech objevují skoro každý týden. A devět z deseti nestojí za nic. Tvůrcům jakoby došlo nápady nebo snaha něco nového vymyslet, každopádně kina jsou plná laciných remaků, které fanouškům původních film – i když to třeba nebyly žádné zázraky – pijí krev.

Většina z milovníků hororového žánru tedy letos přivítala fakt, že Sam Raimi se vrátil k žánru, který ho v podstatě stvořil. Ačkoliv by se Stáhni mě do pekla dalo vytknout hodně věcí, kvalitativně přesahuje současnou hororovou produkci o velký kus. Sice má teď plné ruce práce se čtvrtým Spider-Manem, ale filmy, při nichž si slabší povahy mění trencle, Raimi opustit nehodlá. Produkčně totiž zaštítí film Refuge. Ten bude režírovat debutující Corin Hardy a děj se bude odehrávat v odlehlém městečku, v němž začne dělat binec naštvaný sněžný muž. Mohla by to být sranda.

K hororu se ale možná vrátí další klasik. David Cronenberg sice několikrát řekl, že s Mouchou nechce mít v budoucnu nic společného, přesto ale jeho jméno padlo v souvislosti s tím, že by se tahle slizká klasika mohla dočkat nového kabátu. Cronenberg si sice teď užívá nejen uznání kritiků, ale konečně se s ním seznámili i diváci, ale třeba bude mít chuť vrátit se k jednomu ze svých nejslavnějších kousků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace