Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 39/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Další padouch pro Thora, buddy movie bratří Wilsonů a další tváře pro A-Team a Priesta. 

Už delší dobu se ví, že David Fincher točí film o Facebooku. Teď už je ale známo, kdo si v něm zahraje. Zakladatele největší sociální sítě ztvární čím dál tím častěji obsazovaný Jesse Eisenberg a jak tvůrce legendárního Napsteru se objeví Justin Timerblake. Žádná velká jména, ale solidní herci to bezpochyby jsou. O Stephanie Szostak tohle říct nemůžeme, protože ji neznáme. Jako skoro nikdo, ale i tak si zahraje vedle Stevea Carella, Paula Ruda a Zacka Galifianakise v komedii Dinner For Schmucks, což je remake francouzské pecky Blbec k večeři. Režíruje Jay Roach.

Diablo Cody teď nejspíš někde zapíjí smutek kvůli neúspěchu Bacha, kouše!, ale o práci má postaráno. Má totiž zadaptovat knihu Sweet Valley High, která vypráví o sestrách – dvojčatech, které spolu chodí na střední školu a snaží se tak nějak přežít. Moc zajímavě to nezní, ale pokud chcete, můžete si někde sehnat seriál, který běžel v devadesátých letech v Americe. Víc srandy si užije Colm Feore, jenž půjde po krku Thorovi, vedle severského superhrdiny se objeví i Jaimie Alexander.

Bratři Luke a Andrew Wilsonovi budou režírovat film Electric Avenue, což by měla být podle všeho novinářská buddy movie ve stylu 48 hodin. Hlavní roli si zahraje Luke Wilson, kdo se ale vedle něho objeví zatím nevíme. Patrick Wilson to asi nebude, protože se přidal k bandě okolo A-Teamu. Nejspíš se nedočkáme ani Brada Dourifa, Madchen Amick a Christophera Plummera, protože ti doplnili Paula Bettanyho, Karla Urbana a Maggie Q v comicsovce Priest.

Dennis Quaid prohlásil, že Pandorum, které se brzy objeví v zámořských kinech, se může dočkat prequelu i sequelu. Vše záleží na úspěchu v kinech. Darren Aronofsky na úspěch kašle a točí si, co se mu zachce. Jak to bude s Robocopem neví asi ani on sám, a tak začal chystat film o loupeži, při které si v roce 2006 odnesli lupiči z Londýna 85 milionů dolarů. Aronofsky bude produkovat a možná i režírovat. No a co dělá Jean-Claude Van Damme krom toho, že točí béčka? Chystá se na skutečný zápas. Ten by se měl konat příští léto a bývalá akční ikona změří síly s thajským borcem Somluckem Kamsingem. Osobně bych si vsadil na toho druhého, protože si z poslední olympiády dovezl zlatou medaili v boxu a ještě se věnuje muay thai.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace