Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pařba ve cvokhausu


ikona
Mr. Hlad
zach galifianakis
Popere se Zack Galifianakis s vážnou rolí? 

U některých filmů je snadné odhadnout, jak se jim bude dařit v kinech. Nejspíš by si nikdo nevsadil na to, že čtvrtý Spider-Man, bude propadák. Na něj si mimochodem budete moci vyrazit už pátého května 2011 a Sam Raimi dokázal uplatit i Kirsten Dunst, která se původně na čtyřku moc netvářila.

Taková Pařba ve Vegas ale rozhodně nepůsobila jako film, který by měl celosvětově vydělat skoro půl miliardy dolarů. Zvlášť, když měl režisér Todd Phillips k ruce dobré, ale rozhodně ne slavné herce. Každopádně teď se můžou Bradley Cooper, Ed Helms a Zack Galifianakis plácat po ramenech. Ten první se objeví v A-Teamu, druhému je dobře v americkém seriálovém Kanclu a ten poslední se s trochou štěstí dostane za pár let na komediální špičku. Adam Sandler, Robin Williams a Jim Carrey však už několikrát předvedli, že ti nejlepší komici se neztratí ani v seriózních dramatech a Galifianakis se rozhodl tohle pravidlo potvrdit.

Jeho novým filmem bude totiž hořká komedie říznutá dramatem s názvem It`s Kind Of a Funny Story. Hlavním hrdinou bude teenager, jenž začne trpět depresemi, a tak se na čas musí odstěhovat do psychiatrické léčebny. Bohužel díky administrativní chybě neskončí mezi svými vrstevníky, ale na oddělení pro dospělé. Tady narazí nejen na dívku, do které se zamiluje – tu si zahraje Emma Roberts – ale především na partu hodně divných existencí, které se na život koukají z trošku jiného úhlu. Galifianakis si zahraje jednoho z klientů ústavu a údajně jeho role nebude čistě komediální. Režie se ujme Ryan Fleck, jehož drama Half Nelson se prý dost povedlo a navíc přineslo oscarovou nominaci Ryanu Goslingovi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace