Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 37/2009


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Halle Berry, John Wayne, naštvaní mimozemšťané, mluvící bobři a zbytečné remaky.  

O tom, že druhý Hancock bude, už jsme psali. Režisér Peter Berg ale teď potvrdil jednu velmi důležitou věc – vrátí se úplně všichni hrdinové z jedničky. Otázka je, jestli tenhle film vůbec někdo chce. Stejně jako Halle Berry, kterou, zdá se, nechce vůbec nikdo a ona se musí spokojit s béčky. V thrilleru Dark Tide si zahraje potápěčku, která po útoku žraloka nemá k moři zase až tak kladný vztah. Když se rozhodne s tím něco udělat, typická žraločí ploutev se opět objeví a nás prý čeká thriller ve stylu Čelistí. Režíruje Clark Johsnon, tvůrce SWAT a průměrného Strážce.

Anton Yelchin ze Star Treku a čtvrtého Terminátora si zahraje syna Mela Gibsona a Jodie Foster ve filmu The Beaver. To je ten film, kde Gibson bude chodit s loutkou bobra na ruce a řešit s ním osobní problémy. Jeff Bridges bude problémy řešit pistolí, protože spolu s bratry Coeny chystá vlastní verzi westernu True Gift, za nějž John Wayne získal Oscara. Půjde v něm o pátrání po nebezpečném zločinci, který se ukryl hluboko v území nepřátelských indiánů.

Nicolas Cage, jemuž jsme v posledních několika dnech věnovali hned dvě novinky, si nakonec záporáka v Green Hornetovi nezahraje. Kdo ho nahradí, se zatím neví. V pokračování Wall Street se nakonec krom Michaela Douglase objeví i Charlie Sheen, kterého už jsme ve filmu docela dlouho neviděli. Další herecké tváře dostává i akční sci-fi Battle: Los Angeles. Vedle dříve oznámeného Aarona Eckharta se s mimozemšťany porvou například rapper Ne-Yo nebo otravný Ramon Rodriguez z druhých Transformerů.

Universal chystá ultimátní romanticko-komediální záležitot ve stylu Lásky nebeské, kde se banda hrdinů bude zamilovávat a rozcházet v Las Vegas za poslechu písní Barryho Manilowa. Ten už svou účast přislíbil. A abychom to zakončili trošku pesimisticky, legendární horor Daria Argenta Suspiria se dočká amerického remaku. Točit ho bude tvůrce Travičky zelené David Gordon Green.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace