Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar, Disney, Marvel a comicsy


ikona
Mr. Hlad
edgar wrightpixar
Vrhnou se tvůrci nejlepších současných animáků na comicsovou adaptaci? 

Je to jen pár dní, co společnost Disney koupila Marvel a fanoušci comicsů a comicsových filmů začali mít hodně blbou náladu. Nic proti Mickey Mouseovi, Donaldovi a podobným hrdinům našeho dětství, ale člověk si tak nějak nedokázal moc představit, jak budou koexistovat v jedné kanceláři s Punisherem, Spider-Manem nebo X-Meny.

Disneyho hlavouni by byli nejspíš hodně hloupí, kdyby se pokoušeli násilím umravnit comicsové universum, které vydělává hodně velké peníze a má milionovou fanouškovskou základnu. To by mohlo vést jenom k problémům, každopádně hlavy pomazané nejspíš vědí, že je potřeba dát nervózním čtenářům něco, co je uklidní. A to něco vypadá docela zajímavě. John Lasseter od Pixaru teď oznámil, že už několikrát jednal s lidmi od Marvelu o tom, že by na filmové plátno společně přivedli hrdinu Ant-Mana. Nic víc o tom není známo, ale Pixar – ačkoliv se specializuje na animáky – má bezpochyby jedny z nejlepších režisérů a vypravěčů v celém Hollywoodu, což dokazuje i jejich emocionálně silná i třeskutě vtipná novinka Vzhůru do oblak.

Je tu ale jeden problém. Příběh muže, jenž dokáže měnit svou velikost a s pomocí speciální přilby ovládat mravence, měl totiž točit režisér Jednotky příliš rychlého nasazení a Soumraku mrtvých Edgar Wright. Ještě před několika týdny ujišťoval všechny, že o režii má obrovský zájem, dokonce už je prý na světě první verze scénáře a hned potom, co dokončí comicsovou romantickou komedii Scott Pilgrim vs. the World, hodlá Wright znovu zasednout ke psacímu stolu. Tak co teď? U Pixarů točit umí, ale s hraným filmem moc zkušeností nemají. Wrigh zase už několikrát dokázal, že za kamerou mu to také jde a že se navíc nebojí míchat do svých filmů velmi osobitý a drsný humor. Čí verzi byste raději viděli v kinech vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace