Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soderbergh vám dá po tlamě!


ikona
Mr. Hlad
steven soderbergh
Oscarový režisér chystá vlastní Bondovku s královnou bojových umění v hlavní roli.  

Steven Soderbergh je režijní chameleón. Umí všechno. Je mu jedno, jestli má natáčet sympatickou zlodějskou komedii, drsný pohled do zákulisí obchodu s drogami, poctu Cassablance nebo drama s pornoherečkou v hlavní roli. Člověk zkrátka nikdy neví, co od něho může čekat. A překvapuje pořád.

Jeho novinka totiž bude akčně-špionážní film. Hlavní hrdinkou bude dívka, která většinu svého života dělala pěknou neplechu, ale teď dostala šanci všechno odčinit tím, že bude chvilku kopat za ty správné. A slovo kopat si podtrhněte. V hlavní roli filmu Knockout se totiž objeví Gina Carano. Neznáte? Není se co divit, herečka to totiž není. Carano si vybudovala jméno v turnajích mixed martial arts. To jsou ty bitky, kam naběhnou vždycky dva borci, každý umí něco jiného a dají si strašně po držce. Pochopitelně existuje i ženská verze tohoto sportu a Gina Carano je jednou z největších hvězd. Kdyby se ve filmu ale objevila jen ona, ani Soderberghovo jméno v kolonce režie by filmu nejspíš nepomohlo a zamířil by rovnou do videopůjčovny mezi posledního tlustého Seagala a vrásčitého Van Dammea.

Steven Soderbergh ale slibuje, že vedle herecky nepříliš zkušené Carano se objeví nejedno slavnější hollywoodské jméno. Režisér má hodně kamarádů, takže přítomnost George Clooneyho by nejspíš nikoho nepřekvapila. Film, který se údajně ponese hodně ve stylu Bondovek, se bude od ledna natáčet v USA, Turecku a v Irsku a scénář napíše Lem Dobbs, jenž je zodpovědný mimo jiné za Smrtihlava nebo zlodějské Kdo s koho. Pokud tedy mlátička Carano dokáže i obstojně hrát, mohli bychom tu brzy mít další slušný akčňák. A to je dnes hodně nedostatkové zboží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace