Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terminátor rovnou na DVD?


ikona
Mr. Hlad
terminator
Terminator Salvation v kinech zklamal, přesto se naleštěné skeletony můžou vrátit...  

Ať už si o čtvrtém Terminátorovi myslíte cokoliv, fakt je jeden. Film nesplnil očekávání tvůrců a v kinech se mu nedařilo zdaleka tak, jak se doufalo. Ne že by šlo o úplný propadák, ale pár desítek milionů producentům ke spokojenosti jistě chybí.

Rozhodně však nešlo o takový průšvih, aby se případné pokračování točilo někde v Bulharsku, hlavní roli hrál Casper Van Dien a film šel rovnou na DVD. Přesto to vypadá, že nějací roboti, Skynet a John Connor na stříbrnou placku zamíří. McG, Christian Bale a další u toho ale nebudou. Zoufale špatný seriál Terminátor: Příběh Sáry Connorové to v televizi zabalil po dvou sezónách. Diváci rychle pochopili, že tahle podfinancovaná hrůza dělá slavné sci-fi sérii jen ostudu a že je dobře, že zmizela v zapomnění. Tak by to tedy alespoň mělo být. Představitel seriálového Johna Connora Thomas Dekker ale prohlásil, že tvůrci seriálu ještě neskončili a že se možná ještě do terminátořího světa, který nedává moc smysl a nikoho nebaví, ještě jednou podíváme.

Producent James Middleton by totiž rád natočil ještě jeden film pro DVD trh nebo pro televizi. Sám Dekker ale přiznává, že díky McGho filmu se na seriál trošku zapomnělo a že to nebude žádná legrace. Osobně si tedy myslím, že na seriál se zapomnělo z mnoha důvodů, ale film je ten poslední. Každopádně šance, že po jedenatřiceti podprůměrných televizních epizodách natočí ti samí lidé dobrý film, je minimální.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace