Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pařba ve Vegas s Neesonem


ikona
Mr. Hlad
liam neeson
Drsňák z 96 hodin chystá drama z hříšného města. Bohužel bez bouchaček. 

Liam Neeson je velký a respektovaný herec, který svoje jméno donedávna spojoval většinou jen s ambiciózními projekty, ze kterých koukala nějaká ta cena. Nic proti tomu, Neeson vždycky odvedl dobrou práci, ale Luc Besson si nedávno řekl, že by bylo docela stylové udělat z něho akčního hrdinu.

96 hodin nám tedy Neesona předvedlo tak, jak nejspíš nikdo z nás nečekal. Naštvaný padesátník, který po Paříži naháněl obchodníky s lidmi, mučil je elektrickým proudem, střílel neozbrojené nepřátele do zad a vůbec dělal všechny ty veselé věci, díky kterým máme akční žánr rádi. A překvapivě u toho vydělal i spoustu peněz. O pokračování 96 hodin se sice už potichu mluví a Neesonovo jméno se často skloňuje i v souvislosti s remakem kultovního seriálu A-Team, ale to neznamená, že by zapomněl na seriózní herectví. Jedním z jeho chystaných projektů bude totiž nezávislé drama The Virgin of Las Vegas.

Děj bude vyprávět o fenoménu kapel, které objížděly Irsko a jejich show byly populární napříč generacemi, pak ale přišla televize a byl konec. Neeson si zahraje bývalého zpěváka a člena jedné takové kapely, který teď utápí svůj talent v chlastu. V Las Vegas ale potká podivného cizince, který mu nabídne pomocnou ruku. Jelikož jedním z producentů je i Bono z U2, je jasné, že krom Neesonova herectví nás čeká i pořádně našlapaný soundtrack.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace