Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hurá do akce!


ikona
Mr. Hlad
jerry bruckheimermichael bayrambosylvester stallonewill smith
 

Každého akčního filmu si musíme vážit. V kinech je totiž pomalu nahradily comicsové adaptace, z nichž většina je nezávadná a klidně se na ně můžou koukat i prckové. Nic proti tomu, ale poctivé násilí a osvalený hrdina s kulometem jsou věci, které se jen tak něčím nahradit nedají.

Naštěstí pořád čas od času nějaká ta poctivá akce vznikne. Rambo: Do pekla a zpět nás příjemně překvapil svou kvalitou a zaskočil svou nekompromisností. O dalším díle už se mluví pár měsíců, ale teprve teď se v Millenium Films rozhodli dát pátému Rambovi oficiálně zelenou. Produkce začne na jaře a Sylvester Stallone bude opět hrát hlavní roli (pochopitelně, bylo by divné, kdyby ho nahradil Richard Gere) a režírovat. Děj by se měl odehrávat na americko-mexické hranici a veterán z Vietnamu bude tentokrát zachraňovat unesenou holčičku, která se dostala do spáru obchodníků s lidmi a s drogami. Stallone už se dříve zmínil, že nový film půjde spíše ve stopách prvního Ramba než toho posledního, protože víc akce už se asi natočit nedá.

Dopředu se ale hýbou i řezníci z let devadesátých. Mizerové 3 visí ve vzduchu už hodně dlouho, ale sladit program Willa Smithe, Jerryho Bruckheimera a Michaela Baye není snadné (Martin Lawrence je vděčný za každou roli, takže by si čas určitě udělal). Scénárista Peter Craig, jenž pracuje na adaptaci anime klasiky Cowboy Bebop, teď dostal za úkol napsat scénář, který by se všem zúčastněným líbil a donutil je opět se sejít a společně něco rozstřílet na kusy. Problém však možná bude v tom, že Smith a Bay jsou dnes absolutně největší hvězdy a určitě si svou účast u dalších Mizerů budou chtít nechat dobře zaplatit. Uvidíme, jak se k tomu postaví producent Bruckheimer, ale rozhodně bychom se návratů černošských policajtů z Miami nebránili. Ani trochu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace