Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bonda čeká psycho


ikona
Mr. Hlad
daniel craig
 

Daniel Craig je sice momentálně pro většinu diváků novým agentem s povolením zabíjet, ale snaha natáčet i jiné filmy se mu rozhodně nedá upřít. Žádný z nich se sice nemůže co se komerčního úspěchu týče srovnávat s bondovkami, s kvalitami na tom ale většinou nejsou vůbec špatně.

Jeho novinka také vypadá poměrně zajímavě. Dream House by měl být psychologický thriller, v němž si Daniel Craig zahraje úspěšného chlapíka, jenž se rozhodne odejít ze svého zaměstnání a spolu se dvěma dcerami se přestěhuje do starého a krásného domu kdesi v Nové Anglii. Rodinou idylu ale naruší fakt, že v domě se v minulosti staly hodně ošklivé věci. Byla zde totiž zavražděna bývalá majitelka i se svými dětmi a hlavním podezřelým byl její manžel. Režie se ujme Jim Sheridan, jenž si sice pokazil renomé primitivním rádoby životopisem nejdrsnějšího rappera na světě 50 Centa Zbohatni nebo chcípni, ale jinak je zodpovědný za klasiky jako Moje levá noha nebo Ve jménu otce. Ještě letos se do kin dostane jeho remake dánské emocionální bomby Bratři, kde se vedle sebe objeví Jake Gyllenhaall, Tobey Maguire a Natalie Portman. Sheridan nejspíš půjde po Oscarech.

Daniel Craig se krom Dream House chystá debutovat na Broadwayi, kde si zahraje v divadelní hře A Steady Rain. Parťáka mu bude dělat Hugh Jackman. Člověka docela zamrzí, že se ti dva nesetkají na filmovém plátně, mohla by z toho být hodně zajímavá podívaná, ale takhle si ji užijí nejspíš jen obyvatelé New Yorku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace